Comfortabele FJ Stratos

Dankzij een nieuw soort zooldemping en extreem zacht leer is de FJ Stratos zeer comfortabel, maar de nieuwe buitenzool biedt ook volop grip op elke ondergrond.
Comfortabele FJ Stratos

'Een golfschoen moet zorgen voor stabiel contact met de ondergrond waarop je speelt,' zegt Richard Fryer, directeur product management bij FootJoy, 'maar we horen ook van de consument dat hij comfortabel moet zitten.'

Om aan beide eisen te voldoen ontwikkelde marktleider FootJoy speciaal voor golf de StratoFoam middenzool. Dit materiaal combineert steun met dempende eigenschappen en geeft daarnaast energie terug, zodat je voeten tijdens een rondje golf minder vermoeid raken.

De StratoFoam middenzool biedt steun, is comfortabel en geeft energie terug.

Ook de buitenzool is volledig vernieuwd en luistert naar de naam VersaTrax+. Hij moet op elke ondergrond optimale grip geven en doet dit met een noppenpatroon dat in verschillende hoeken is geplaatst. Zo weet de schoen volgens FootJoy elke keer weer een nieuwe tractiepunt te vinden, ongeacht de beweging.

De VersaTtrax+ zool heeft harde en zachte noppen, die in verschillende hoeken zijn geplaatst voor maximale grip.

De noppen zijn gemaakt van verschillende samenstellingen TPU: harder voor in de baan en zachter als je loopt op hardere ondergronden. En omdat er niet of nauwelijks rommel in de zool blijft zitten, houdt de Stratos altijd maximaal contact met de grond.

Luxe nappaleer en een geïntegreerde tong vergroten het comfort.

Het bovenwerk is – zoals we intussen van FootJoy gewend zijn – gemaakt van hoge kwaliteit nappaleer van het Engelse Pittards. Het is zeer zacht en krijgt dankzij een speciaal looiproces en luxe, soepel gevoel. De atletische pasvorm en geïntegreerde tong vergroten het comfort, terwijl een verstevigde hiel zorgt voor stabiliteit van de achtervoet.

Een golfschoen moet volgens FootJoy grip geven én comfortabel zijn.

De FootJoy Stratos is gegarandeerd een jaar waterdicht en ligt vanaf 4 december in de winkel.

Prijs: € 199

www.footjoy.co.uk

Laatste nieuws