Golfers Magazine 9

In het nummer dat nu in de winkel ligt helpen we je om de par-5 te bedwingen, kijken we welke afstandsmeter voor jou geschikt is en leren we je spelen met de wind. Klaar voor een rondje najaarsgolf.
Golfers Magazine 9

Hieronder een greep uit de inhoud van Golfers Magazine 9 van 2020. Nog geen abonnee? Doe er HIER wat aan.

'Je moet niet vechten tegen de wind, maar spelen met de wind', legt Ralph Miller uit. Met zijn tips blijf je letterlijk en figuurlijk overeind in de meest uitdagende omstandigheden.
Om beter te gaan scoren is een afstandsmeter onmisbaar, maar welke past het best bij jouw spel: een laser, gps-horloge, handheld of tracking system? We helpen je op weg.
Bij Japanse golfclubs denken veel mensen aan Mizuno en dat moet veranderen, vinden ze bij Honma. De meesterclubmakers uit Sakata hebben een plan om de wereld te veroveren.
Zijn eeltige handen laten zien dat Koen Kouwenaar hard werken niet schuwt. 'Als je elke dag een half procentje beter wordt, kom je uiteindelijk heel ver', aldus de kersverse playing professional.
Buitenlanders zijn jaloers dat wij banen als de Eindhovensche hebben. En terecht, deze klassieker hoort bij elke enthousiaste golfer op de bucketlist.
In dertien seizoenen won hij maar liefst 23 keer en hij is inmiddels al meer dan honderd weken de nummer 1 van de wereld. Toch heeft Dustin Johnson soms het imago van 'net niet'. Is dat terecht?
Ruim een kwart eeuw reisde Jan Heemskerk voor Golfers Magazine de wereld over en beleefde hij avonturen waar Baron Von Münchhausen jaloers op zou zijn. Zijn mooiste anekdotes zijn nu gebundeld.
In onze equipmentrubriek dit keer de nieuwe TSi drivers van Titleist, gesmede ijzers van Ben Hogan, een trolley die je afstanden tot de vlag geeft en het mooiste gps-horloge dat we ooit hebben getest.
Waarom maken professionals op par-5's altijd birdies en eagles, terwijl amateurs juist slagen verliezen op de lange holes? We zoeken de oorzaken en geven de oplossingen in een uitgebreid stappenplan.

Laatste nieuws