Tiger’s menu, starttijden en selected groups

Tiger Woods had een mooi keuze, de eerste spelers gaan donderdag om 13.00 uur onze tijd de baan in en we krijgen DeChambeau uitgebreid in beeld.
Vlag Augusta

Voor de vijfde keer mocht Tiger Woods het menu bepalen voor het traditionele Champions Dinner dat sinds 1952 deel uitmaakt van de traditie van The Masters.
Geen hamburgers zoals in 1998, maar een volwassen menu van de 44-jarige Tiger Woods, die de dinsdag begon met een persconferentie met een emotioneel momentje.
Alleen regerend Masters-kampioenen mogen hun Groene Blazer mee naar huis nemen en ‘m dragen tijdens bijzondere momenten. Eenmaal weer terug op Augusta moet hij weer worden opgehangen in het clubhuis.
‘Ik zal misschien nooit weer de gelegenheid krijgen om het jasje mee te nemen en dus betekent dit veel voor me vandaag’, ze Woods. ‘Ook om de mogelijkheid te hebben om het Champions Dinner te houden en het vanavond te kunnen organiseren voor alle mannen die hier aanwezig zullen zijn.’
Woods koos dinsdag voor het volgende menu.

Foto: Augusta National

De vijfvoudig winnaar slaat donderdag om 13.55 uur onze tijd af op tien – in het gezelschap van de Champion Golfer of the Year, Shane Lowry, en de U.S. Amateur-winnaar van 2020, Andy Ogletree.
Het bal wordt om 13.00 uur op twee tees geopend door Lucas Glover en Masters-kampioen ’88, de in ieder geval dinsdag in bretels (!) getooid Schot Sandy Lyle.
Klik hier voor alle starttijden

Het drietal Woods, Lowry en Ogletree maakt deel uit van de selected groups die ook op Ziggo Sport Golf (donderdag vanaf 13.45 uur onze tijd in de lucht) rechtstreeks te volgen zijn.
De andere partijen: Jon Rahm, Bryson DeChambeau, Louis Oosthuizen (13.33 uur), Bubba Watson, Matthew Wolff, Tommy Fleetwood (17.27 uur) en Francesco Molinari, Billy Horschel , Cameron Smith (17.38 uur).}
De reguliere live-uitzending begint donderdag om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Laatste nieuws