Shot Scope Pro L1 laser

Shot Scope, vooral bekend om zijn gps tracking-technologie, maakt zijn debuut in de lasermarkt met de betaalbare Pro L1.
Shot Scope Pro L1 laser

De Pro L1 vergroot zes keer en meet doelen tot achthonderd meter tot op tien centimeter nauwkeurig. Via de trilfunctie krijg je een bevestiging dat je de vlag te pakken hebt en niet de bomen erachter – dat scheelt een hoop frustratie. Je kunt makkelijk switchen tussen zwarte en rode cijfers, zodat je ze in alle weersomstandigheden goed kunt lezen.

'Accuratesse staat bij ons altijd hoog in het vaandel en dat is nu niet anders', aldus David Hunter, CEO van het in 2014 opgerichte Shot Scope. 'De laser meet nauwkeurig tot op nog geen tien centimeter, waardoor golfers vol vertrouwen kunnen swingen.'

De laser kan de afstanden ook corrigeren voor hoogteverschillen, waarbij de hellingshoek wordt aangegeven, plus de aangepast afstand. Deze slope-functie kan natuurlijk worden uitgezet voor wedstrijden en qualifying-kaarten.

De Pro L1 is beschikbaar met grijze of blauwe accenten. Hij heeft een waterafstotende constructie, aan de boven- en onderkant voorzien van een antislipgrip.

Hij wordt geleverd inclusief een harde draagtas met karabijnhaak, batterij en schoonmaakdoekje. Je krijgt een jaar garantie.

Prijs: € 230

www.shotscope.com

Laatste nieuws