Gratis les van de beste coaches in herfsteditie Golfers Magazine

In de nieuwste editie spreken we met bondscoach Maarten Lafeber, analyseren we het fitnessregime van Bryson DeChambeau, nemen we les bij de beste coaches ter wereld en hebben we oplossingen voor klassieke swingfouten.

Golfers Magazine 8

Heb jij Golfers Magazine 8 al in huis? Abonnees hebben hem al een week in huis, maar hij ligt natuurlijk ook weer in de winkel, digitaal en bij de betere kiosk. Hieronder vind je een korte inhoudsopgave. Neem hier een abonnement.

Zeventien jaar na zijn overwinning in het Dutch Open is Maarten Lafeber niet meer de man die golf, maar die geniet van zijn werk als coach. 'Het is tijd om kennis terug te geven aan golf.' Een openhartig interview.
In een half jaar tijd veranderde Bryson DeChambeau van een mini-me Ben Hogan in een Majorwinnaar die de bal verder slaat dan wie ook op de Tour. We spraken vriend, vijand en de grote man zelf over zijn extreme fitnessregime.
De beste coaches ter wereld hebben een schat aan ervaring waarmee ze ook jouw spel naar een hoger niveau kunnen tillen. Ze delen hun beste tips, zonder dat het je een euro kost
Veel golfers maken dezelfde fouten en het goede nieuws is dat die vaak simpel zijn op te lossen. Annemieke de Goederen laat zien waar het mis gaat en hoe je je swing weer op de rails krijgt.
We kregen enthousiaste verhalen te horen over 'Het Nieuwe Golfen' en namen zelf de proef op de som. Dat was best even wennen...
Na decennia trouwe diens zetten de bekendste referees van de Europese Tour er een punt achter. Pluis haalt herinneringen op aan John Paramor en Andy McFee.
We hebben de Tour-poll dit jaar net even anders aangepakt en vroegen dit keer de caddies naar hun mening. Anoniem natuurlijk, want dat levert altijd de leukste antwoorden op.
Met ijzers van Mizuno en Honma, een nieuwe bal van Titleist en de (missende) Link van het swingdatasysteem Arccos Caddie testen we deze maand weer hoogwaardig speelgoed voor enthousiaste golfers.
Voor het eerst gingen we dit jaar met het vliegtuig op reis, om te checken hoe dat gaat: reizen in coronatijd. Mondkapje op, korte broek aan en op weg naar de zon.