Coffa en Bontan openen boven par

De twee Nederlandse deelneemsters aan de wedstrijd van de LETAS eindigden de eerste dag niet in het rood, maar staan er nog prima voor in het Amundi Ladies Challenge.
bontan

De grootste uitdaging voor de Coffa en Bontan ligt misschien niet eens in het toernooi zelf, maar veel meer in de locatie waar de wedstrijd gespeeld wordt. Praag werd dinsdag als gevolg van een toenemend aantal covid-besmettingen 'oranje' verklaard, en laat de tweede wedstrijd van het circuit nu uitgerekend op Praag City Golf gespeeld worden. Hoe langer de twee in Praag blijven, hoe beter, voor hetzelfde geld worden de reisbeperkingen morgen of overmorgen alweer opgeheven.

Ondanks hun openingsronde boven par hebben Coffa en Bontan allebei goede vooruitzichten zich te plaatsen voor de finale van het toernooi. Coffa opende met een 73 (+1) met daarin veel birdies (7) maar ook onder meer een dubbel op een par-5 en zelfs een triple op een par-4.

Bontan staat één slagje achter de Brabantse. De speelster van De Pan maakte maar één birdie, maar omdat ze ook maar weinig slagen inleverde (2) heeft ze haar landgenoot nog goed in het vizier en de cutline achter zich.

Leaderboard

Laatste nieuws