PGA TOUR 2K21 vanaf nu verkrijgbaar

Haal de golfclub in huis en ga als één van de twaalf PGA TOUR professionals de strijd aan voor de FedExCup-trofee in de ultieme golfsim van 2K en HB Studios.

pga21

Voor zowel doorgewinterde golfspelers als nieuwkomers is de tijd bij de tee eindelijk daar: PGA TOUR 2K21 is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc via Steam, Nintendo Switch* en Google Stadia. PGA TOUR 2K21 is ontwikkeld door HB Studios - het team achter The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR - en is een realistische golf simulatie-ervaring met officieel gelicentieerde spelers, banen, uitrusting en kledingmerken.

PGA TOUR 2K21 is gemaakt met de gedachte dat golfen voor iedereen is. Of je nu een pro bent die niet bang is om zijn of haar slag te slaan, of een weekendstrijder die erop uit is om zijn of haar geluk voor de eerste keer te beproeven, er zit voor iedereen wat bij. Nieuwelingen kunnen hun voordeel doen met real-time tutorials, tips en slagsuggesties, terwijl veteranen kunnen triomferen met geavanceerde features als Pro Vision, Distance Control, Shot Shaper en Putt Preview. Leg de bal alleen op de tee of ga samen met vrienden de baan op door lokaal of online wedstrijden te spelen in modi als Alt-Shot, Stroke Play, Skins en 4-Player Scramble. Til de sociale ervaring naar een hoger niveau en neem de leiding in jouw clubhuis met Online Societies, waar je volledige seizoenen en toernooien kunt meemaken en organiseren, terwijl je het aanzien verdient om op de baan te kunnen pochen. Daarnaast kun je ook toegangsregels en voorwaarden opstellen, evenals handicap en event settings aanpassen om het je crew zo moeilijk mogelijk te maken.

De eerste stap naar de glorie van de FedExCup is het creëren van jouw eigen unieke MyPLAYER door uit honderden customization opties te kiezen, waaronder nieuw gelicentieerde kleding en uitrusting van populaire merken zoals adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf en meer. Daarna pak je jouw golftas in met de veertien door jouw gekozen clubs en sla je je slag in de PGA TOUR Career Mode. Begin op de Korn Ferry Tour en vervolg je weg in meer dan dertig evenementen die verscheidene stadia in je carrière omvatten. Daarnaast kun je ook het roster van twaalf PGA TOUR pros overnemen met coveratleet Justin Thomas als kopstuk.

Het PGA TOUR pro roster bevat ook:

Cameron Champ;

Bryson DeChambeau, a.k.a. "The Scientist";

Matt Kuchar, a.k.a. "Kuch";

Kevin Kisner, a.k.a. "Kiz";

Gary Woodland, a.k.a. "G-Dub";

Billy Horschel, a.k.a. "Billy Ho";

Ian Poulter, a.k.a. "The Postman";

Tony Finau, a.k.a. "Big Tone";

Jim Furyk, a.k.a. "Mr. 58";

Sergio Garcia;

Patrick Cantlay.

De PGA TOUR Career Mode wordt tot leven gebracht door een presentatie die overeenkomt met een echte televisie-uitzending, inclusief state-of-the-art graphics, dynamische cutscènes en een naadloos replay systeem. Dit alles wordt verenigd door het commentaar van de beroemde golf- en sportcommentator Luke Elvy en drievoudig PGA TOUR kampioen en golf analist Rich Beem. Elvy en Beem voorzien je van analyses en inzichten om jouw beste en slechtste prestaties te vieren en te bekritiseren.

In PGA TOUR 2K21 ga je de uitdaging aan op de wereldberoemde TPC Sawgrass en veertien andere gelicentieerde PGA TOUR-banen die allemaal zijn gemaakt door middel van cutting-edge technologie die bijna alle real-life details van deze ingewikkelde golfbanen tot op de centimeter nauwkeurig weergeeft. Hierdoor voelen spelers iedere dogleg op de fairway die de PGA TOUR professionals tegen komen tijdens de echte toernooien.

De vijftien gelicentieerde golfbanen zijn:

Atlantic Beach Country Club;

Copperhead Course;

East Lake Golf Club;

Quail Hollow Club;

Riviera Country Club;

TPC Boston;

TPC Deere Run;

TPC Louisiana;

TPC River Highlands;

TPC San Antonio;

TPC Sawgrass;

TPC Scottsdale;

TPC Southwind;

TPC Summerlin;

TPC Twin Cities.

Je kunt ook je eigen droombanen creëren met duizenden custom opties in de Course Designer** - mogelijk gemaakt door The Golf Club - en je vrienden uitdagen door cross-platform je zelfgemaakte banen te delen. Alles - van clubhuizen en wolkenkrabbers tot een grote variatie aan planten, dieren en objecten - is beschikbaar om jouw fantasie werkelijkheid te maken.

Tenslotte ontvangen spelers die de PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition aanschaffen de 2K/adidas CODECHAOS MyPLAYER Pack die is voorzien van adidas CODECHAOS BOA-golfschoenen en een custom 2K/adidas-uitrusting - inclusief een sport performance polo, een Ultimate 365-broek en tour hoed - die exclusief voor PGA TOUR 2K21 is ontworpen door adidas Golf. Daarnaast ontvangen zij ook het "Golden Touch" pack die een gouden putter en driver bevat, en een 2300 VS pack waarmee je in-game cosmetische items kunt ontgrendelen***.

PGA TOUR 2K21 heeft een PEGI-beoordeling van 3+. Voor meer informatie, bezoek www.PGATOUR2K21.com, like de game op Facebook, volg de game op Twitter en Instagram en gebruik de hashtag #PGATOUR2K21 of abonneer op YouTube.