Sterk weekend levert Herman zege op in Wyndham Championship

Dankzij rondes in 61 en 63 slagen in de tweede helft van het toernooi boekt de Amerikaan zijn derde zege op de PGA Tour
herman

Bijna tweehonderd wedstrijden speelde de Amerikaan inmiddels op het hoogste niveau, maar een hoogvlieger zal hij desondanks niet genoemd worden. In 195 wedstrijden eindigde hij maar tien keer bij de beste tien, maar won hij er opvallend genoeg dus ook drie. In 2016 het Houston Open, vorig jaar het Barbasol Championship (na zestien gemiste cuts in negentien wedstrijden) en deze week het Wyndham Championship waardoor hij zich plots alsnog plaatst voor de eindejaarsreeks van het circuit.

'Daar had ik zeker geen rekening meer mee gehouden', glunderde de 42-jarige Amerikaan na afloop van zijn onverwachte zege. 'Ik denk dat als je wint je dat eigenlijk nooit verwacht. De jongens in de top misschien wel, die zijn zo goed, maar om nu zelf op zondag iedereen voorbij te gaan is wel heel bijzonder.'

Met een 61 op zaterdag en een 63 op zondag kwam hij uit op -21 in totaal en dat was genoeg om Billy Horschel nipt voor te blijven (-20) terwijl Kevin Kisner, Webb Simpson, Doc Redman en See Woo Kim met -18 de derde plaats deelden.

Einduitslag

Laatste nieuws