GM6: de hoogtepunten van Jack Nicklaus

In Golfers Magazine 6 vieren we de indrukwekkende carrière van de 80-jarige Jack Nicklaus en natuurlijk hebben we ook heel veel tips om het golfniveau van dit icoon weer iets dichter te benaderen.
GM6: de hoogtepunten van Jack Nicklaus

Eind deze week ligt Golfers Magazine 6 in de winkel of – beter nog – valt hij met een dreun op je deurmat. Hieronder een greep uit de inhoud. 

Nog geen abonnee? Herstel dat foutje dan meteen HIER.

We spreken met Wil Besseling, die precies tijdens de lockdown in bloedvorm bleek te zijn en twee indoor Trackman-toernooien op zijn naam schreef. Ook strikten we hem meteen voor onze grote zomerinstructie.

De meeste pagina's zijn dit nummer ingeruimd voor de beste golfer aller tijden: Jack Nicklaus. The Golden Bear is dit jaar 80 geworden en dus zetten we hetzelfde aantal belangrijke momenten uit zijn carrière op een rij. Puur genieten.

Scoren doe je met je korte spel, dat weet elke golfer, maar dan moet je natuurlijk wel de juiste wedge en putter in je tas hebben. We zetten de beste exemplaren van 2021 op een rij, zodat jij meer up-and-downs kunt maken.

Zoals in elk nummer geven talloze tourprofessionals tips om ons beter te laten spelen. Deze maand verklappen Adam Scott, Soren Kledsen, Bubba Watson, Jordan Spieth, Danny Willett en Sam Snead hun geheimen. Doe er je voordeel mee.

Een duik in de golfhistorie laat zien dat hele periodes werden gedomineerd door driemanschappen. Jan Kees van der Velde neemt de grote 'triumvirates' van de vorige eeuw onder de loep. Pagina's vol golficonen.

Geen zin om in een vliegtuig te stappen, maar wél in een golfvakantie? We gingen op bezoek bij onze oosterburen, want net over de grens bij Venlo liggen een paar golfbanen met een bijzondere historie.

Amateurs laten vaak veel te veel slagen in de bunker liggen, zeker als áchter de green grote problemen loeren. Eerlijk antwoord geven op een aantal vragen kan de schade enorm beperken.

Laatste nieuws