Puma Golf Excellent Golf Wear collectie

De nieuwe kledingcollectie van Puma Golf leent zich net zo makkelijk voor een rondje negen holes op een zomeravond als voor een avondje stappen met vrienden.

Puma golf Excellent Golf Wear collectie

Voor de Excellent Golf Wear collectie (EGW) lieten de designers zich inspireren door zowel het sportveld als de straat. Ze namen klassieke kledingstukken als Henley shirts, hoodies, shorts en joggingbroeken en gaven er een sportieve draai aan, op zoek naar de perfecte mix van technologie, stijl en comfort.

'We zien golfers steeds vaker kiezen voor kleding die past bij hun dagelijkse leven en dat is precies wat EGW doet', zegt Chris MacNeill van Puma Golf kleding.

'Deze collectie past perfect bij het doel van Puma om golf te stimuleren, trends in de golfmode te zetten en consumenten aan te spreken die van golf houden, maar die geen fan zijn van de traditionele golf look. Zelfs de branding is bij EGW anders dan je normaal ziet bij Puma kleding.'

De EGW collectie bestaat uit:

Runway Crew (€ 90)
Klassiek sweatshirt van gebreid vochtafvoerend materiaal en geweven waterafstotende stof. Goede combinatie van functionaliteit en comfort. 

Runway Hoodie (€ 90)
Perfecte hoodie voor een sessie op de drivingrange op een frisse ochtend of een middagje voor de televisie met de laatste ronde van een Major. Combinatie van geweven en gebreide materialen, met verborgen zakken.

Cloudspun Henley (€ 65)
Gemaakt van Puma's gepatenteerde Cloudspun materiaal, waardoor deze polo extreem zacht, rekbaar en vochtafvoerend is. Kun je altijd en overal dragen.

Tarmac Jogger (€ 95)
Voor comfort, functionaliteit en optimale prestaties. Van zeer zachte stof, met een elastiek rond je middel. Perfect om je retro RS-G schoenen onder te showen.

Sherpa 1/4 Zip (€ 95)
Blijf warm tijdens het naseizoen. Deze hoogpolige fleece is elastisch, heeft zakken met ritsen en EGW branding.

Circle Patch Cap (€ 35)
Deze pet is uitgerust met een vochtopnemende zweetband, ademende achterpanelen van gaas en een EGW logo van siliconen.

Pumagolf