Puma Golf RS-G: uitgesproken retro

Voor de RS-G liet Puma golf zich inspireren door loopschoenen uit de jaren tachtig. De sneaker voelt zich volgens de makers net zo thuis op de golfbaan als in het dagelijks leven.

Puma Golf RS-G: uitgesproken retro

De RS-G (Running System - Golf) heeft dezelfde uitgesproken, robuuste stijl als de gelijknamige sneaker, maar vergis je niet in de technologie. Het bovenwerk combineert microfiberleer met TPU en is volledig waterdicht.

De opvallend dikke middenzool van Fusion Foam heeft hoge verende en schokdempende eigenschappen. Samen met de kraag van soft Foam maakt dit de schoen extreem comfortabel.

De buitenzool is uitgerust met opvallende noppen van koolstofrubber, die strategisch in verschillende zones zijn geplaatst om tijdens de swing optimale grip te bieden.

'De RS-G is de perfecte combinatie van stijlen die je ziet op straat en op het sportveld', zeg Andrew Lawson van Puma Golf. 'Het old school design is gecombineerd met moderne technologieën, wat ze relevant maakt voor de golfers van nu. Als je deze schoen een keer aan hebt, wil je in niets anders golfen.'

De RS-G is beschikbaar in mannen- en vrouwenmodellen en in verschillende kleurcombinaties. 

Prijs: € 140

www.pumagolf.com