Garmin Approach Z82 laser

De Approach Z82 geeft nauwkeurig de afstanden naar de vlag aan, tot maximaal 411 meter afstand van de pin. Daarnaast beschikt hij over een full-color 2D baanweergave voor meer dan 41.000 golfbanen wereldwijd.
garmin-approach-z82-laser

"De Approach Z82 is gebaseerd op onze eerste laserafstandsmeter. Deze nieuwe versie geeft de golfer nog meer informatie over de omstandigheden om het golfspel te verbeteren", aldus René Dijk, Head of Marketing & Productmanagement Garmin Nederland. "Informatie zoals de windsnelheid en windrichting in combinatie met een scherpere en comfortabele kijkervaring, maken de Approach Z82 tot een instrument van onschatbare waarde voor golfers van alle niveaus".

Aanvullende baandetails
Wat de Approach Z82 onderscheidt van andere laserafstandsmeters zijn de aanvullende baandetails die voor de gebruiker direct zichtbaar zijn in het display van de Approach Z82. Door het samenvoegen van GPS-technologie en CourseView-mapping wordt een 2D-beeld van de hole over het bestaande beeld gelegd, waardoor ook direct de afstanden tot de belangrijkste hindernissen en lay-ups te zien zijn. Wanneer de Approach Z82 de vlag in het vizier heeft en deze vastlegt, zoomt de kaart automatisch in op de groene markering van een laserafstandsboog op die specifieke afstand. Hiermee zijn spelers direct in staat om de pinpositie ten opzichte van de voor- en achterzijde van de green te bepalen.

Voorzie elke hindernis
Met gegevens zoals de windrichting1 en -snelheid kun je met de Approach Z82 de juiste club kiezen. De nieuwe Hazard View-functie biedt golfers de mogelijkheid om gemakkelijk in te zoomen en door elke hindernis op de kaart te scrollen om meer details te bekijken en exact te weten wat de afstanden zijn tot aan de voor- en achterzijde van elke hindernis - zelfs wanneer het werkelijke zicht van de speler wordt belemmerd.

De afstandsmeter biedt eveneens een aantal functies die je kunt in- of uitschakelen. De PlaysLike Distance functie past de afstanden aan afhankelijk van een opwaartse of aflopende helling. Op die manier kun je als golfer een passende club kiezen. Wanneer je voor een blindshot staat, zal de Approach Z82 met behulp van de PinPointer functie niet alleen de afstand, maar ook de richting aangeven naar het midden van de green. 

De toernooi-modus is een zichtbare indicatie dat het toestel voldoet aan de toernooi-regels. Staat de toernooi-modus aan (en brandt het lampje) dan zijn functies die niet zijn toegestaan tijdens officiële wedstrijden, zoals PlaysLike Distance en Pinpointer, uitgeschakeld.

OLED-display
De Approach Z82 heeft een verbeterde optiek die scherpere beelden toont. Bovendien biedt de nieuwe laserafstandsmeter een betere oogafstand, zodat golfers die een bril dragen de volledige omvang van het hoge resolutie OLED-display kunnen zien. Daarnaast maken trilmeldingen en de verfijnde bereiksprestaties het vergrendelen van de vlag nog nauwkeuriger en intuïtiever.

Bijhouden van scores
Golfers kunnen hun scores en statistieken bijhouden op de Approach Z82 door hun scorekaarten te uploaden naar de gratis Garmin Golf app1, waar de resultaten van de golfbanen en flights, klassementen en scores worden bijgehouden. Met de nieuwe Find My Garmin-functie kunnen spelers die per ongeluk hun afstandsmeter op de baan kwijtraken eenvoudig de locatie van het apparaat traceren.

De Approach Z82 is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €649,99. Ga voor meer informatie over de hele collectie golfproducten naar garmin.com/golf.

(Persbericht)

Laatste nieuws