Tiger vs Phil op CNN

De match tussen de twee wordt zondag van 21.00 tot ongeveer 2.00 uur rechtstreeks door de nieuwszender op het scherm gebracht. Ook in ons land.
Woods Mickelson

Tiger Woods en Phil Mickelson spelen zondag op de baan van de Medalist Golfclub in Hobe Sound, Florida voor de tweede keer tegen elkaar. In 2018 won Mickelson na een play-off. Het was al met al in Las Vegas een teleurstellende gebeurtenis.

Nu zijn de twee aan twee legendarische quarterbacks (spelverdelers) van de NFL gekoppeld in een duel waarvan de opbrengst naar organisaties gaat die in de VS zijn betrokken bij de strijd tegen het coronavirus.

Woods vormt een team met Peyton Manning, die vooral in zijn tijd met de Indianapolis Colts ongenaakbaar was. Manning is inmiddels met ‘pensioen’.

Tom Brady is de partner van Mickelson. Hij vormde jarenlang het gezicht van de New England Patriots uit Boston. Met dat team won Brady de Super Bowl zes keer. Volgend seizoen komt Tom Brady uit voor de Tampa Bay Buccaneers.

Op Medalist, waar Tiger Woods lid is, wordt op de eerste negen fourball-betterball gespeeld. Manning en Brady krijgen elk drie slagen op de eerste negen.

Na de turn staat een greensome op het programma. De twee quarterbacks krijgen dan geen slagen. Daarnaast zullen er ongetwijfeld tal van onderlinge weddenschappen worden afgesloten.

Er wordt in Florida om tien miljoen gespeeld. Dat bedrag komt voor rekening van de vier spelers en Warner Media.

 

Laatste nieuws