GM 4: beroepsgokkers en maffiapraktijken

In Golfers Magazine 4 testen we de beste woods en hybrides van 2020, maar we gaan ook terug naar de tijd van Al Capone, toen golf een stuk minder braaf was. En natuurlijk hebben we weer heel veel tips om zelf beter te gaan spelen.
GM4

Golfers Magazine 4 ligt inmiddels in de winkel of klaar op de salontafel om gelezen te worden. Een greep uit de verhalen in deze editie.

In het eerste deel van Golf on the Wild Side hebben we verhalen over golfende beroepsgokkers, moord, maffia en topless zangeressen. Golf een brave sport? Ik dacht het niet.

We mogen gelukkig de baan weer in, maar dan nog is het handig om thuis je spel aan te kunnen scherpen. John Woof maakte van zijn achtertuin een practice area en heeft handige tips.

Met 71 zeges in vijftig jaar heeft Theodore Ernest Els een carrière waar genoeg over te vertellen valt, en dat doet hij dan ook in dit interview. Maar The Big Easy is nog niet klaar: 'Het is nog te vroeg voor een bar in de Cariben.' 

Als de professionele tours weer van start gaan, willen Anne van Dam en Joost Luiten natuurlijk meteen weer vlammen. En dan is terugkijken op je overwinningen een mooie mentale oppepper. Ons vaderlandse topduo komt tot maar liefst 11 overwinningen op het hoogste niveau. Champagne!

Vorige maand testten we de beste drivers van 2020 en deze maand zijn de woods en hybrides aan de beurt. Welk exemplaar geeft jou de beste combinatie van lengte en hoogte?

Golfbanen kun je ook ontwerpen met een kleiner budget en minder invloed op het landschap. We onderzoeken de minimalistische stroming in de golfbaanarchitectuur.

Al 19 jaar speelt Golfers Magazine voor de rubriek 'Afslag Op' banen door heel Nederland. We blikken terug op een aantal onvergetelijke rondjes, op onder andere de Lage Vuursche, Rozenstein, De Koepel, Hoge Kleij, Midden Brabant en Links Valley.

Golfers Magazine 4 ligt nu in de winkel.

Je kunt ook HIER een abonnement nemen. We hebben deze maand een superaanbieding met 10 nummers en een doos Titleist Pro V1 ballen voor maar 75 euro. Wees er snel bij!

Laatste nieuws