Zilver voor Besseling

Bijna had ook de tweede editie van het BMW Indoor Invitational powered by Trackman een Nederlandse winnaar gehad. Wil Besseling hoefde alleen Syme voor te laten en legde beslag op de tweede plaats in het toernooi op Royal Portrush.
besseling

De virtuele golftoernooien liggen de Nederlanders duidelijk wel. Waar Joost Luiten vorige week de beste was, eindigde hij nu op de gedeeld vijfde plaats, terwijl Wil Besseling - vorige week nog derde - juist hoger eindigde en knap tweede werd, en maar twee slagen toe moest geven op winnaar Connor Syme.

De Noord-Hollander dankte zijn score van zes onder par mede aan maar liefst drie chip-in's op de virtuele versie van Royal Portrush en dat was slechts twee slagen meer dan Syme, die zijn cheque van tienduizend euro net als Luiten aan twee goede doelen besteed: een voedselproject in Dundee en een hospice in de Valleys.

Volgende week vind de derde wedstrijd van de virtuele toernooienreeks op het programma. De linksbanen worden dan ingeruild voor het zuiden van Duitsland met de gedigitaliseerde versie van Eichenried als 'gastheer'.

Laatste nieuws