De Golfpodcast - Aflevering 54

Vorige week waren er maar liefst drie nieuwe afleveringen, deze week 'hopelijk' gewoon één. De banen zijn weer open, er staat weer wat topgolf op de agenda, Joost Luiten won de eerste editie van het BMW Indoor Invitational powered by Trackman en Gerard Louter heeft nieuws over de Europese Tour in 2021

golfpodcast

De Europese Tour zelf heeft nog niets naar buiten gebracht, maar Louter weet het zeker: aan het eind van dit seizoen behouden alle spelers hun kaart voor de Europese Tour en is het daarnaast niet mogelijk om van de Challenge Tour door te stromen naar het hoogste niveau. Dat betekent nogal wat.

Wat óók nogal wat betekende - en voor veel meer golfers van belang was - is de openstelling van de golfbanen per afgelopen maandag. Natuurlijk speelde Martijn al zijn eerste rondje, maar ook luisteraars melden zich met een terugblik op hun eerste omloop sinds half maart.

En natuurlijk was er de zege van Joost Luiten, die zijn virtuele ronde op de Old Course bekroonde met een overwinning voor het goede doel. Timothy 'Trackman' Beumer praat Jeroen en Martijn bij over de zege van Joost het idee achter de mede door Trackman gesteunde wedstrijdenreeks.

De extra afleveringen van vorige week gemist? Luister hier deel 2 van de equipmentspecial terug.