De Golfpodcast - Aflevering 50

Een paar weken geleden vierden Jeroen en Martijn het éénjarig bestaan van De Golfpodcast, maar deze week is het pas écht feest. De vijftigste uitzending is dan ook anders dan anders. Nog nooit schoven zoveel gasten aan en liepen de onderwerpen zó uiteen. Dat krijg je als iedereen zijn favoriete golfherinnering op mag halen
golfpodcast

Als golf zich érgens voor leent, dan is het wel voor het vertellen van sterke verhalen. Het is bijna de basis van de negentiende hole! Of het nu eigen verhalen zijn, dingen die je van een ander hebt gehoord, dingen die je op tv hebt gezien of hebt gehoord, úren kunnen golfers praten over hun sport.

Het is dat Jeroen en Martijn op een gegeven moment op de stopknop drukten, anders was de opname van de vijftigste aflevering misschien nóg bezig geweest.

Columnist Rob Hoogland, KLM Open directeur Daan Slooter, referee Ingeborg Slikker, nieuwsanchor Peter van Zadelhoff, golfjournalist Gerard Louter, oud-speler Robert-Jan Derksen, radio- en tv-presentator Toine van Peperstraten, en last but not least natuurlijk Jan Kees van der Velden, de gastenlijst is lang en divers.

Zet een grote pot koffie, trek de stekker maar even uit de telefoon of loop een extra lang rondje hard bij deze extra lange jubileumuitzending.

Laatste nieuws