Risicoloos boeken

Golftime komt in samenwerking met diverse hotels en golfbanen met 'risicoloos boeken' in een poging golfers, golfbanen en hotels uit te kunnen kijken naar betere tijden.

goltime

'De afgelopen weken zijn we met zijn allen in een situatie terecht gekomen die we een paar maanden geleden nooit voor mogelijk gehouden hadden. We weten nog niet wanneer we weer mogen golfen en het maken van vakantieplannen is voorlopig niet vanzelfsprekend. We kunnen enkel speculeren wanneer we weer de golfbaan op mogen en in die tijd kunnen we enkel dromen om weer met onze partners of golfmaatjes op reis te gaan. Daar hebben we geprobeerd iets op te verzinnen', aldus Boudewijn Damler, General Manager van Golftime.

'Met onze actie willen we onze gasten iets geven om naar uit te kijken. Zelf kunnen wij ook niet wachten om weer te mogen golfen, zeker in het buitenland! Omdat de wereld op dit moment vol zit met onzekerheden moeten wij ons flexibeler en creatiever dan ooit opstellen. Met behulp van onze partners in binnen en buitenland gaan we dat doen!'

'Wij zien deze actie als een win-win. We creëren uitzicht voor onze gasten maar ook voor onze hotels en golfbanen. Niet alleen dromen van een toekomstige golfreis, maar die droom ook inplannen. En dat alles zonder het risico te lopen dat u uw geld kwijt bent als deze droom achteraf toch te vroeg was ingepland.'

‘Risicoloos boeken’ in samenwerking met diverse hotels en golfbanen. Zo helpen wij golfers, golfbanen en hotels om weer uit te kunnen kijken naar betere tijden. Wat houdt het in?

· GRATIS annuleren tot 5 dagen voor aankomst

· GEEN aanbetaling, betaal pas 5 dagen voor vertrek

· Geldig voor boekingen tot 1 juni 2020

· Geldig bij aankomst voor 31 december 2020

Naast deze voordelen zijn er deelnemende hotels die speciaal voor deze periode ook nog korting of extra’s bieden! Zo boekt u voordelig en compleet risicoloos een heerlijke en onbezorgde golfreis!

Klik hier voor het complete aanbod dat onder deze voorwaarden valt.