De beste golfclubs volgens echte golfers

In deze moeilijke tijden probeert Leadingcourses.com voor de verandering eens wat goed nieuws aan golfers en golfclub medewerkers te brengen. Het is met grote eer dat Leadingcourses.com de Golfers' Choice Awards 2020 aankondigt, de beste golfclubs volgens echte golfers. 
leadingcourses

In totaal zijn 17 landen geselecteerd om Golfers' Choice Rankings in uit te brengen. De ranglijsten zijn 100% gebaseerd op de beoordelingen van echte golfers, waardoor het de enige door gebruikers gegenereerde ranglijsten in de golfwereld zijn.

De Golfers' Choice Rankings zijn zeven jaar geleden gemaakt toen Leadingcourses de behoefte voelde om golfers een stem te geven. Zij zijn degenen die de banen spelen, moeten zij dan ook niet degenen zijn die de ranglijsten bepalen, in plaats van "experts"? Aangezien een cijfer wordt berekend op basis van elke beoordeling die op Leadingcourses.com wordt geschreven, was het een logische stap om een ranglijst van golfclubs, golfbanen, faciliteiten en meer te creëren op basis van de mening van golfers, vandaar The Golfers' Choice.

Golfers' Choice Rankings in 17 landen

Golfers' Choice Rankings worden alleen uitgebracht in landen waar Leadingcourses.com genoeg beoordelingen heeft om een betrouwbare ranking te maken. Wanneer een golfclub voldoende beoordelingen heeft verzameld, komen zij in aanmerking om zich te kwalificeren voor de ranking. Om er zeker van te zijn dat de beoordelingen relevant blijven, worden de beoordelingen na verloop van tijd gedevalueerd.

Opmerkelijke prestaties

Dit jaar zijn de ranglijsten voor 17 landen op 3 continenten uitgebracht. Het is de eerste keer dat er een ranglijst kon worden opgesteld voor Denemarken en Slovenië.

Dit jaar zijn er 7 nieuwe nummer 1's. De grootste verrassing is in de Spaanse ranglijst, waar Finca Cortesín voor het eerst de eerste plaats opeist. Na onlangs gekroond te zijn tot Beste Golf Resort in Europa, dit is de tweede grote prijs van het jaar voor de Andalusische club.

In Cyprus heeft Aphrodite Hills Golf PGA National Cyprus de toppositie van Eléa Estate overgenomen en nieuwkomers Great Northern en Royal Bled staan bovenaan de ranglijst in respectievelijk Denemarken en Slovenië.

Monte Rei Golf en Country Club in Portugal en De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club in Nederland zijn door de golfers voor respectievelijk het 7e en 6e jaar op rij gekroond tot de beste golfclubs.

Land Winnaar 18-holes golfclub (overall) Cijfer Bekijk ranking
Oostenrijk Golfclub ADAMSTAL Franz Wittmann 8.8 Ranglijst
Belgium Royal Golf Club Sart Tilman 8.8 Ranglijst
Cyprus Aphrodite Hills Golf PGA National Cyprus 8.4 Ranglijst
Denmark Great Northern 9.2 Ranglijst
France Les Bordes Golf 9.5 Ranglijst
Germany Golf Club Gut Lärchenhof 8.8 Ranglijst
Italy Circolo Golf Villa d'Este 8.8 Ranglijst
Mauritius Ile Aux Cerfs Golf Club 8.9 Ranglijst
Morocco Mazagan Beach & Golf Resort 8.5 Ranglijst
Portugal Monte Rei Golf & Country Club 9.3 Ranglijst
Slovenia Royal Bled 8.6 Ranglijst
South Africa Fancourt - The Links 9.4 Ranglijst
Spain Finca Cortesín Golf Club 9.0 Ranglijst
Sweden Ullna GC 9.2 Ranglijst
The Netherlands Koninklijke Haagsche G&CC 8.9 Ranglijst
Turkey The Montgomerie Maxx Royal 8.8 Ranglijst
United Arab Emirates Abu Dhabi Golf Club 8.8 Ranglijst

Over Leadingcourses.com

Leadingcourses.com werd in 2007 opgericht om golfers te helpen bij het vinden en spelen van golfbanen over de hele wereld die voor hen geschikt zijn en om verborgen parels in elk land te identificeren. Dit is altijd onze belangrijkste doelstelling geweest en zal dat ook altijd blijven.

Vandaag de dag is Leadingcourses.com het grootste community platform van Europa voor én door golfers. Met momenteel 400K maandelijkse bezoekers, allemaal geïnspireerd door honderdduizenden beoordelingen van golfbanen wereldwijd. Leadingcourses heeft zijn oriëntatieplatform uitgebreid met de mogelijkheid om starttijden te boeken op golfbanen in vele Europese landen.

Leadingcourses.com verbindt een groeiende gemeenschap van golfers met een wereldwijd groeiend aantal golfbanen. Voor de golfbanen betekent dit meer (nationaal en internationaal) bereik en omzet, waardevolle inzichten (trends/reviews) en mogelijkheden voor digitale en e- commerce oplossingen.

Laatste nieuws