Beoordeel en win!

Met vier man naar Finca Cortesin? Dankzij Leadingcourses kan het...
leadingcourses

Hoe vervelend het ook is dat we nu niet kunnen golfen, we hebben gelukkig altijd nog herinneringen waar we uit kunnen putten. Rondjes die we eerder speelden, reisjes die we maakten, ze zitten allemaal in ons geheugen.

De website van Leadingcourses is dol op die herinneringen, vooral diegene waarbij je aangeeft hoe je de baan vond die je bezocht. Of het nu de baan om de hoek is of aan de andere kant van de wereld: de verzamelde cijfers geven een goed beeld van wat je mag verwachten op die baan.

In de drukte van alledag komt het er vaak niet van om je ervaringen direct in te voeren en dus is dit misschien wel hét moment om wat eerder gespeelde banen alsnog in te voeren op baanbeoordelingssite Leadingcourses.

Juist nu kunnen we beter zeggen want iedereen die voor maandag 6 april een beoordeling invoert maakt kans op een geweldige prijs. Onder alle beoordelingen die tijdens de actieperiode worden geschreven en geplaatst wordt een bijzonder prijzenpakket verloot. Vier greenfees inclusief buggy (t.w.v. €1280,-) op het beste golfresort van Europa Finca Cortesin.

De vouchers zijn geldig tot en met 31 december 2020. We mogen toch hopen dat we voor die tijd wel weer kunnen golfen zodat we nieuwe herinneringen kunnen maken. Tot die tijd: deel je oude herinneringen en maak kans op deze mooie prijs.

Laatste nieuws