De Golfpodcast - Aflevering 44

De coronacrisis houdt de hele wereld in zijn greep. Oók de golfwereld.

golfpodcast

De coronacrisis heeft het hele land, bijna de hele wereld zelfs, lamgelegd, en dus ook de golfwereld. Sinds afgelopen zondagnamiddag kan je (bijna) nergens meer golfen en worden er geen toernooien meer gespeeld.

Genoeg te bespreken dus in deze speciale corona-aflevering van de Golfpodcast waardoor het tweede deel van de equipmentspecial verplaatst wordt naar een later moment.

Amateurs kunnen niet spelen, maar ook alle professionele circuits liggen stil. Hoe komt Joost Luiten de tijd door en hoe kijkt hij tegen de hele situatie aan? Max Albertus was in Marokko toen de vliegtuigen stopten met vliegen, hoe is de speler van de Pro Golf Tour toch nog thuis gekomen? Dit weekend zou de competitie beginnen, maar ook dat feest gaat helaas niet door. Competitieleider Abe-Jan ter Beek legt uit. En natuurlijk is er de column van Jan Kees van der Velden.

Ook volgende week is er - ijs en weder dienende - gewoon een uitzending. De mannen van de Golfpodcast beloven nu al dat die niet in het teken staat van wat we níet kunnen, maar juist op wat we wél kunnen.