Laatste kans Voorjaarsactie

De jeugd mag inmiddels weer golfen en hopelijk gaan we ook voor alle anderen langzaam naar het einde van de golfloze periode toe. Waar het einde hoe dan ook van nadert is de voorjaarsactie. Wees er snel bij als je nog wil profiteren van deze scherpe aanbieding!

voorjaar

Vanaf 29 april mag de jeugd weer de baan in en de topgolfers mogen sinds die dag weer trainen. De rest van golfend Nederland telt de dagen af en hoopt dat het kabinet 20 mei - of zoveel eerder als mogelijk - met goed golfnieuws komt.

Het blijven rare tijden, maar toch willen we graag vooruit kijken en genieten van al het moois dat de golfsport straks weer voor ons in petto heeft. De redactie van Golfers Magazine blijft zich ook in deze onzekere tijden inzetten om hét magazine voor de gepassioneerde golfer die alles wil weten over zijn sport te maken en onze uitgever heeft een mooie aanbieding om jezelf juist in deze tijd onder te kunnen dompelen in golf.

Blijf betrokken bij je sport, lees over alle mooie bestemmingen waar we straks weer heen mogen reizen, de banen waar we hopelijk snel weer op mogen af mogen slaan, en alle andere enthousiaste, leerzame en nuttige verhalen over de sport die we zo snel mogelijk weer buiten hopen te mogen beoefenen.

Blijf gezond, blijf lezen, en voor straks weer lekker golfen!

Sluit hier het voorjaarsabonnement af