De Golfpodcast - Aflevering 43

Ook dit jaar lanceren de merken weer nieuwe productlijnen. Wat vinden de specialisten daarvan?

golfpodcast

Wat je moet dit jaar absoluut in je tas stoppen? Wat is de waarde van een nieuwe driver? Hoeveel doet een golfbal voor je spel? Equipmentspecialisten Foeke Collet (Golfers Magazine) en Sietse Herrema (Golf.nl) testten veel van het nieuwe materiaal en hebben daar wel een mening over.

In deel 1 van de equipmentspecial vooral aandacht voor drivers en ballen, deel II volgt volgende week en behandelt de rest van de tas.

Natuurlijk is er ook aandacht voor het reguliere golfnieuws. Hoe dichtbij vier goede rondes is Joost Luiten? Hoe goed was de overwinning van Hatton in Amerika? Wat betekent het coronavirus voor de rest van het golfseizoen? En Jeroen en Martijn spreken met een Nederlandse winnaar. Het was feest op de Fillippijnen!

De podcast wordt zoals gebruikelijk afgesloten met de column van Jan Kees die zich afvraagt of er nog cross-countrywedstrijden gespeeld worden.

(Klik op de afbeelding hieronder om de uitzending direct te beluisteren of abonneer je op de golfpodcast via Stitcher, Spotify of iTunes)