GM2 in de winkel

The Masters, de Top-10 Belgische banen en veel gemaakte fouten... Eind deze week ligt de nieuwe Golfers Magazine in de winkel en op de deurmat.

GM2

Ook deze maand bevat Golfers Magazine weer 148 pagina's vol instructies, interviews, reportages en testen. Hieronder een greep uit de artikelen.

We kunnen de magnolia's al bijna ruiken. Het eerste Major van het jaar komt weer in de buurt en samen met Joost Luiten kijken we naar de baan en 'dat andere Amen Corner'.

Bij elk toernooi dat hij speelt, behoort Justin Thomas tot de favorieten, want hij weet als geen ander hoe je op het juiste moment moet pieken. We analyseren wat hem zo goed maakt.

Begin dit jaar overleed op 94-jarige leeftijd de legendarische golfbaanarchitect Pete Dye – een van de weinige ontwerpers die ooit door een winnaar in een door hem zelf ontworpen vijver werd gegooid.

Het klinkt zo voor de hand liggend: als je niet fatsoenlijk van de tee komt, wordt het heel moeilijk om te scoren. Jurrian van der Vaart legt ons uit hoe je de bal in het spel brengt. Het is meer dan 'staan en slaan'.

Ze liggen deze week in de winkel: de nieuwe SM8 wedges van Bob Vokey. We kregen een bunkerles van de meester zelf en testen zijn nieuwe kunstwerkjes – net als de populairste schoenen van FootJoy, nieuwe putters van Ping en een Clicgear trolley met vier wielen. 

Volgens sommigen is Brandel Chamblee vooral een lawaaiige roeptoeter, maar de golfanalist neemt zijn werk heel serieus. En hij blijkt zelfs complimenten te kunnen uitdelen.

Te weinig club nemen, putts te kort laten, voor de veiligheid een houtje van de tee slaan... We zetten de negen meest gemaakte strategische fouten op een rij en komen natuurlijk ook met oplossingen. 

Voor geweldige golfbanen hoef je niet ver te reizen. Onze zuiderburen hebben er zat in de aanbieding. We zetten de top-10 voor je bucketlist op een rij.

'Ineens begon ik te shanken'. We spraken met Eric Brommert, voormalig caddie van Joost Luiten over zijn hoogte- en dieptepunten op de golfbaan. 'Mijn beste golf speelde ik toen ik niet oefende maar keek naar de beste swings van de wereld.'

Wil je Golfers Magazine elke maand automatisch op je deurmat? Klik hier voor een abonnement.