Nieuwe ' Europa Dichtbij' brochure Pin High Golftravel

Veel nieuwe bestemmingen

pin high

Met enige trots heeft Pin High onlangs haar nieuwe ‘Europa dichtbij’ brochure gepresenteerd. Met een compleet nieuw uiterlijk en QR-codes bij elke bestemming, is het ook dit jaar weer een bijzondere brochure geworden, boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Maar liefst 20 nieuwe ontdekkingen!

Pin High neemt u mee naar unieke nieuwe bestemmingen die zeker de moeite waard zijn. We gaan terug naar 1562! Het allereerste begin van onze favoriete sport. We hebben dan ook flink uitgebreid op de Britse Eilanden. Speel de op vijf na oudste baan van Schotland en verblijf in het naastgelegen Links Hotel Montrose. Ervaar het Joie de vivre-gevoel tussen de topwijnen uit de Bordeaux in het exclusieve golfhotel Château des Vigiers. Een bestemming die nog relatief onbekend is bij het golfpubliek is Bulgarije. Wij hebben hier gekozen voor een verrassende en veelzijdige combireis, waarbij u verblijft in de stad Sofia, maar daarnaast in een 5-sterren golfresort middenin de prachtige natuur. Natuurlijk speelt u hier ook op prachtige banen! Kortom de nieuwe Pin High brochure staat vol met nieuwe bestemmingen voor ieder wat wils of is het Wales? Wales is onze tip van 2020!

QR-code
Ook nieuw in onze brochure is de QR-code bij elke bestemming. Scan de code met uw tablet of telefoon en u gaat direct naar de juiste webpagina op onze site. Gelijk de juiste informatie en prijzen in één handomdraai. Gemak dient de golfende mens anno 2020.


De zekerheid van vroeg boeken

Nederlanders boeken hun golfvakantie steeds eerder. Houd hiermee dus goed rekening bij het boeken van uw golfreis. Hoe vroeger u boekt, hoe groter de kans dat er plek is in het hotel en des te groter de kans op een goede starttijd. Pin High heeft uitstekende vroegboekdeals, dus wees er op tijd bij!


Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.