Ecco Cage Evo

Ecco heeft zijn stabiele Cage lijn golfschoenen uitgebreid met de comfortabele en lichte Cage Evo.

De eind vorig jaar geïntroduceerde Cage schoenen zijn uitgerust met een 'stabiliteitskooi' die de hiel omvat en via de middenvoet naar voren loopt. Als je de hiel op zijn plaats houdt, heb je volgens Ecco namelijk voldoende stabiliteit tijdens de golfswing, zodat je de tenen volop vrijheid kunt bieden. De lijn wordt nu uitgebreid met de Cage Evo, die stabiel, flexibel en comfortabel is.

De Cage Evo is lichter dan de originele Cage, omdat in het bovenwerk textiel en polyurethaan worden gecombineerd. Hierdoor draagt de schoen comfortabeler, terwijl je nog steeds goed beschermd bent tegen de elementen. Dit opvallende bovenwerk wordt via het Direct-injection Process (DIP) aan de kunststof zool 'gesmolten', zodat een schoen uit één stuk ontstaat, zonder (kwetsbare) naden.

Een bijkomend voordeel van deze techniek zonder stiksels of lijm, is dat er een stevige, waterdichte afsluiting ontstaat, terwijl ook het bovenwerk dankzij de gepatenteerde HydroMax behandeling optimaal waterafstotend is.

De anatomische buitenzool is uitgerust met spikes en volgt de natuurlijke beweging van de voet. Zoals gezegd zit de hiel 'vast', terwijl de voorvoet en tenen volop ruimte hebben. Ecco noemt de Freedom Fit. Golfers die een nog bredere pasvorm willen, kunnen de binnenzool verwijderen.

Prijs: € 180,-

www.ecco.com