Vernieuwde KLM Open-app: dichter op de actie

Het KLM Open heeft ook dit jaar een app, waarmee je nog intenser en interactiever het toernooi kunt volgen.

Nieuw is bijvoorbeeld dat je via de app kunt meedoen aan een voorspel & win-actie tijdens Beat The Pro op de spectaculaire hole 14 van The Dutch in Spijk.

In Beat The Pro nemen amateurs het op hole 14 op tegen de professionals. Voorspel je via de app de winnaar van dat duel, dan maak je kans op mooie prijzen. In totaal gaan zo’n tachtig amateurs tijdens het KLM Open op donderdag en zaterdag dat duel aan. Bij het doen van je voorspellingen krijg je ‘hulp’ van Watson Analytics, dat onder meer de prestaties van de tourspelers de afgelopen vijf jaar op par-3 hole heeft geanalyseerd.

Maar dat is niet het enige dat de golfliefhebber zal aanspreken. De vernieuwde KLM Open-app biedt een volledig interactieve kaart van golfbaan The Dutch in Spijk, waar het toernooi wordt gespeeld. Met speciaal ontwikkelde GPS-trackers kun je exact zien waar in de baan alle spelers zich bevinden en waar je moet zijn voor een hapje en drankje. Door in te zoomen op een hole krijg je een gedetailleerd overzicht van de aanwezige spelers met hun actuele positie.

Ook is het mogelijk om direct individuele informatie over spelers op te vragen en een lijst van favorieten op te stellen. Via de Tracker kun je jouw favoriete speler(s) extra goed volgen. Uiteraard vind je in de app het actuele leaderboard en scores. En je kunt heel eenvoudig ontdekken waar in de baan je vrienden zich bevinden en ook makkelijk met ze afspreken.

Daarnaast heeft Ziggo Sport KLM Open Radio heeft een plek in de app gevonden. De live-uitzendingen zijn er vier dagen lang te volgen.

De KLM Open-app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers en nu te downloaden in de app stores.