Gronings Open

Derde editie Gronings Open op 1 en 2 oktober.

In het eerste weekend van oktober vindt de derde editie Gronings Open plaats.

Sinds 2014 wordt elk jaar in het eerste weekend van oktober het Gronings Open georganiseerd op Golfclub de Compagnie in Veendam. Dit jaar wordt er gespeeld in drie categorieën.

Op zaterdag 1 oktober wordt er door spelers met een handicap tussen 10.0 en 30.0 gespeeld in categorie A: strokeplay netto en categorie B: stableford. Op zondag 2 oktober strijden spelers met een handicap tussen +2 en 12.0 om de titel ‘Gronings Golfkampioen 2016’ in categorie C: strokeplay bruto.

Volgens Henk van Dijken van toernooiorganisatie Pro Golf Events is het doel ‘om een kampioenschap te organiseren waarbij er in elke categorie serieus gestreden kan worden om de overwinning met spelers van een gelijkwaardig niveau’.

De kosten voor deelname zijn inclusief koffie of thee met lekkernij bij ontvangst, baancatering en uitgebreid lunchbuffet na afloop van de wedstrijd. Leden van de Compagnie betalen € 20,00, leden van de bij viersterrengolf aangesloten golfbanen betalen € 35,00 en de overige spelers € 50,00.

Meer informatie over het Gronings Open 2016 en inschrijven kan via de website van Pro Golf Events: http://www.progolfevents.nl/gronings-open-2016.

(Persbericht)