Open Golfdagen: week lang golfplezier

Afgelopen weekend heeft Joost Luiten voor de tweede keer in zijn carrière het KLM Open gewonnen.

Afgelopen weekend heeft Joost Luiten voor de tweede keer in zijn carrière het KLM Open gewonnen. Een mooie overwinning voor zowel Joost als voor de golfsport in Nederland.

Het enthousiasme voor de sport is weer aangewakkerd en daar helpen de golfbanen en -clubs tijdens de Open Golfdagen van 17 tot en met 25 september graag aan mee.

De Open Golfdagen zijn onderdeel van de Nationale Sportweek van NOC*NSF en leggen de aandacht op de golfer die al een tijdje de clubs in de kast heeft liggen. Door in de winter via aantrekkelijke groepslessen de techniek te trainen kan hij/zij er in het voorjaar weer helemaal tegenaan! Maar ook mensen die nog nooit hebben gegolft, zijn van harte welkom op een van de gratis Open Golfdagen! Ga gezellig met vrienden of familie langs bij een golfbaan in de buurt en maak kennis met deze uitdagende sport.

Via diverse clinics wordt uitleg over de sport en de basisvaardigheden gegeven. Voor de meer ervaren golfer zijn er verschillende (thema)cursussen, rondleidingen, ludieke wedstrijden en spelvormen. Uiteraard is ter plekke volop informatie te verkrijgen over de mogelijkheden van de diverse lidmaatschappen en/of het nemen van golflessen.

Op www.opengolfdag.nl staat een actueel overzicht van alle deelnemende golfbanen en –clubs. Tevens is hier de gedetailleerde informatie over de lokale en regionale programma’s van desbetreffende banen en clubs te vinden.

Organisatie

De Open Golfdagen 2016 worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccomodaties (NVG), de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland).

Meer informatie over de Open Golfdagen is te vinden op:

www.opengolfdagen.nl, Twitter en Facebook