Strakke zondeal

Internationale golftoernooireis met veel golf

Beleef een heerlijk ontspannen golfvakantie, samen met golfers uit andere Europese landen, waaronder Italië, Denemarken, Finland en Oostenrijk.

U verblijft 9 nachten in het prachtige Santa Barbara Beach & Golf Resort, direct aan de adembenemende Old Quarry Golf Course. Tijdens het verblijf zijn 6 greenfees (inclusief gedeelde buggy) inbegrepen, waarvan 1 dag in toernooivorm. Het event wordt afgesloten met een sfeervol diner op een van de terrassen bij het hotel.



Het programma ziet er als volgt uit:



zondag 12.02.17:

Vlucht naar Curaçao. Er zijn diverse opties, waaronder KLM en Tuifly.op Curaçao, aansluitend transfer naar het resort, waar u 9 nachten verblijft op basis van logies en ontbijt.

maandag 13.02.17 – maandag 20.02.17:

Gedurende uw verblijf zijn 6 greenfees p.p. (met gedeelde buggy) inclusief. Wij reserveren graag in overleg met u de gewenste starttijden. In overleg kunt u deze ter plaatse nog wijzigen, om bijvoorbeeld samen in een flight met 1 van de andere (internationale) deelnemers af te slaan. De 6e greenfee kan in toernooivorm worden gespeeld, waarvoor u zich ter plaatse bij de begeleiding kunt aanmelden. Geeft u er de voorkeur aan om deze greenfee individueel te spelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De maandag wordt afgesloten met een heerlijk buffet-diner en 1 uur open bar.

dinsdag 21.02.17:

Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Amsterdam.

woensdag 22.02.17:

Aankomst Amsterdam.

Prijzen per persoon

€ 1.299,-(10-daagse reis o.b.v. een 2-persoonskamer, exclusief vlucht)

€ 1.969,-(11-daagse reis o.b.v. een 2-persoonskamer, inclusief vlucht, indicatieprijs € 670,- p.p.)

Inbegrepen:

Transfer luchthaven – hotel v.v.- Genoemde greenfees (6) en afscheidsdiner met 1 uur open bar.- 9 nachten o.b.v. ontbijt

Niet inbegrepen:Vluchten naar Curacao (mogelijk met bijvoorbeeld KLM en TUIFly vanaf Amsterdam of Air Berlin vanaf

Dusseldorf), uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekering en € 30,- administratiekosten per boeking.

Informatie en reserveringen:

Executive Golf Travel

(persbericht)