Mentalclass Floris Vos

De vijf principes van Floris Vos in de praktijk brengen? Schrijf je in voor een van zijn masterclasses.

In de deze week verschenen editie van Golfers Magazine staat een uitgebreide instructie van mental-coach Floris Vos. 

Vos, mentale begeleider van spelers als Robin Kind, Wil Besseling en Jurrian van der Vaart, geeft in dat artikel twee lezers van Golfers Magazine de kans deelname aan een van zijn masterclasses te winnen, maar wie daar niet op wil gokken, kan zich ook direct inschrijven voor de workshops die gepland staan voor 13 en 27 november aanstaande.

'Mijn mentalclass “de 5 principes” is gebaseerd op de patronen die alle golfers gemeen hebben wanneer zij succesvol zijn. Kenmerken die iedereen beheerst op het moment dat ze volledig in controle zijn over zichzelf en hun prestaties. Noem het ‘flow’ of spelen ‘in the zone’.

'Tijdens de mentalclass leer je hoe je het onderbewuste optimaal kan laten functioneren. Hierin gebruiken we de 5 mentale principes en kijken we naar wat eerder voor je heeft gewerkt in je spel. Vanuit de simpele logica dat als we in het verleden een strategie hadden die succesvol was, we deze weer kunnen gebruiken om succesvol te zijn in de toekomst.'

De mentalclass is speciaal bedoelt voor competitieve golfers die het beste uit zichzelf naar boven willen halen op wedstrijdniveau.

Minimale leeftijd voor deelname is achttien jaar, de kosten voor deelname bedragen €75,- voor een training van drie uur die plaats vindt op Golf Centrum Noordwijk.

Meer informatie en inschrijven kan hier

(Foto: Martijn Steiner Lovisa)