Award voor Jumbo Golf

Jumbo Golf is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Sportretail.

Jumbo Golf is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Sportretail. Daarnaast is het bedrijf ook nog in de race om overall winnaar te worden van de NBSA Succes Award 2016. De consument kiest.

Consumenten kunnen tot zondag 15 januari 14.00 uur hun stem uitbrengen. Sms gratis NBSA [spatie] 6559 naar 4422 om voor de golfretailer te kiezen. Je maakt dan tevens kans op een cadeaubon van 100, 250 of 500 euro.

Volgens de commissie is Jumbo Golf een specialist met veel knowhow op het gebied van golfartikelen, die zich onderscheidt door zijn grote klant- en servicegerichtheid. Naast deze honderd procent focus op de klant, worden ook gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie geroemd.

De Nationale Business Succes Award is bedoeld voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie. Alle branchewinnaars strijden onderling voor de jaarlijkse Nationale Business Succes Award 2016.

www.succesaward.nl

www.jumbogolfwereld.nl

(Persbericht)