Corendon Golf is niet meer

De touroperator laat klanten en relaties in een brief weten dat er vanaf 1 januari aanstaande geen golfreizen meer worden verkocht.

De touroperator meldt klanten en relaties in een brief dat er vanaf 1 januari aanstaande geen golfreizen meer worden verkocht.

‘Al vele jaren faciliteert Corendon Golf golfreizen naar landen als Turkije, Spanje, Portugal, Cyprus en Curaçao. Corendon heeft besloten om niet langer onder het merk Corendon Golf golfreizen aan te bieden. Per 1 januari 2017 zullen wij stoppen met de verkoop van golfreizen en zal het label Corendon Golf niet langer actief de markt betreden.

'Corendon blijft uiteraard bestaan en gaat zich meer focussen op de verkoop van zonvakanties’, schrijft Marc van den Berg, manager Golf & Groepsreizen.

‘Wij zullen geen nieuwe partnerschappen aangaan en huidige samenwerkingen beëindigen. Lopende afspraken zullen wij uiteraard correct afhandelen.’

‘Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw huidige boeking verloopt zoals u van ons gewend bent. U kunt gewoon op vakantie en uw boeking valt nog steeds onder de ANVR/SGR van Corendon.’

Vanaf 28 december 2016 kunnen er echter geen nieuwe golfreizen meer bij Corendon worden gekocht.

‘Wilt u ons een specifieke vraag via e-mail stellen, stuurt u deze dan naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 023-5307583’, laat Van den Berg in zijn brief weten.

'Specifieke golfvakanties passen niet meer in het zakelijk concept van Corendon, dat zich vooral richt op familievakanties', licht Marc van den Berg telefonisch toe.

'We hebben moeten constateren dat meer en meer golfers zelf een hotel en greenfees regelen en dan vervolgens bij een low cost-carrier een vlucht boeken. Al met al waren de activiteiten van Corendon Golf ook te arbeidsintensief geworden. Golfvakanties aanbieden, is een kwestie van heel veel maatwerk.

Foto boven: ANP Foto