Budgetgolf Award 2016 voor Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland lost Golf4All Harderwijk af.

Golfbaan Hitland heeft de Budgetgolf Award voor de golfbaan met de beste prijskwaliteitverhouding gewonnen. De baan uit Zuid-Holland hield Golfbaan Golf4all Harderwijk (de winnaar van vorige jaren) en Het Woold ruim voor zich.

 Hitland werd door de stemmers op www.budgetgolf.nl onder meer geprezen om de natuur, het onderhoud van de baan en de vriendelijkheid van het personeel.

“We vinden het super dat we 2017 hiermee kunnen beginnen”, reageert Roxanne den Ouden, medewerker Communicatie en PR van Hitland, op de uitverkiezing. “Het leveren van een goede prijs-kwaliteitverhouding is een van onze uitgangspunten en het is leuk dat dat op deze manier bevestigd wordt.”Met een greenfee van 43 euro voor 18 holes op doordeweekse dagen en een credit-systeem waardoor men voor een nog lagere greenfee kan spelen, is Hitland de voordeligste baan in de omgeving. Daarnaast werd ook het systeem van gedifferentieerde jaarkaarten door een aantal stemmers als pluspunt aangemerkt. Bij dit systeem kunnen golfers een aantal lussen van 9 holes kopen tegen een gereduceerde prijs.

“Ze kunnen daarbij kiezen tussen 50, 100 en 150 lussen of onbeperkt. Zo kan iedereen de kaart kopen die bij hem of haar past”, aldus Den Ouden, voor wie de uitverkiezing als een leuke verrassing kwam. “We zijn blij dat onze klanten ons zo waarderen en vinden het een eer dat we deze prijs aan onze naam kunnen verbinden.”

Website Budgetgolf

Website Hitland