Tespelduyn Beste Vergaderlocatie van Nederland

Het landgoed won de door het vakmagazine Meetings georganiseerde verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn uit Noordwijkerhout is in de prijzen gevallen. Het landgoed werd tijdens de door het vakmagazine Meetings georganiseerde verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland uitgeroepen.

‘Zo’n nationale prijs met landelijke exposure is natuurlijk een fantastische waardering voor ons hele team en een prachtige beloning voor jarenlang hard werken’, aldus de directeur van het landgoed, Peter Duivenvoorde.

Op Slot Zeist kwam de crème de la crème van de Nederlandse vergader- en evenementenlocaties bijeen voor een spannende en feestelijke, door Hans Kazán gepresenteerde bekendmaking.

Duivenvoorde: ‘Uiteraard ga je naar Zeist toe met een stille hoop op iets moois en het geeft uiteraard een enorme kick en oprecht veel voldoening als je dan daadwerkelijk op het podium wordt geroepen. De adrenaline spuit werkelijk door je lichaam als je met goud in handen staat. Wij hebben ’s avonds met het hele team het succes gedeeld en een feestje gebouwd’.

Om zover te komen moest Tespelduyn een lang traject afleggen. Na de nominatie vanuit het vak en door de lezers van Meetings volgden, onder controle van de notaris, twee stemrondes.

‘Het geeft enorm veel voldoening om boven andere gedegen genomineerden zoals het Conservatorium Hotel uit Amsterdam, Oud London uit Zeist, het Rotterdamse Wereldmuseum en het Haagse Mauritshuis te eindigen’, licht Duivenvoorde toe.

Uit het juryrapport: ‘zeer gericht op gastvrijheid, altijd alert op de details en de totale beleving, toplocatie; prachtig gelegen met vriendelijke gemotiveerde medewerkers. Ruimtes bieden privacy, voldoende ruimte, licht en comfort’.

Foto boven: Jelle Vleugel en Peter van Duivenvoorde zijn in hun nopjes met de prijs (foto Andy Baker)