Tiger tekent bij TaylorMade

Tijdens de PGA Show in Orlando maakte TaylorMade bekend een meerjarig contract met Tiger Woods te hebben getekend.

Tijdens de PGA Show in Orlando maakte TaylorMade bekend een meerjarig contract met Tiger Woods te hebben getekend. De 14-voudige Majorwinaar gaat spelen met driver, fairwaywoods, ijzers en wedges van het merk. 

Enkele minuten voordat TaylorMade het nieuws bekendmaakte door op de golfbeurs een metershoge poster te onthullen, liet Tiger via twitter al weten wie zijn nieuwste sponsor is.

Welke modellen Woods precies in zijn tas stopt, is nog niet bekend. Wel is aangekondigd dat hij samen met de clubdesigners van TaylorMade een nieuw, gepersonaliseerd ijzer gaat ontwerpen, waarmee hij op een later moment zal gaan spelen. 

'Ik ben al mijn hele carrière heel precies wat betreft mijn equipment', aldus Woods. 'De afgelopen paar maanden heb ik clubs van allerlei merken getest. De uiteindelijke beslissing was niet moeilijk – het ging om de prestaties, en daarom heb ik voor TaylorMade gekozen.'

... zo, die eerste dollars zijn al weer terugverdiend.

Hoeveel TaylorMade aan de nummer-636 van de wereld betaalt is niet bekend gemaakt. 

Eind vorig jaar maakte Tiger bekend met een bal van Bridgestone te gaan spelen. Wat betreft kleding, schoenen en pet blijft hij trouw aan Nike.