Garmin Approach G30

De nieuwe Approach G30 is compact en licht, maar zeer krachtig en multifunctioneel.

De nieuwe Approach G30 is compact en licht, maar een touchscreen, een levensduur van 15 uur, meer dan 40.000 baankaarten en talloze handige functies is deze golf-gps zeer multifunctioneel.

De Approach G30 weegt maar iets meer dan 70 gram en is slechts 53 x 75 x 21 millimeter groot, was deze gps-handheld zeer handzaam maakt. Het 2,3 inch kleuren touchscreen is ook in de zon duidelijk leesbaar en dankzij de gevoelige en krachtige gps-ontvanger krijg je altijd de precieze afstanden tot de green, hindernissen en doglegs.

De handheld wordt geleverd met voorgeladen informatie over ruim 40.000 golfbanen wereldwijd. CourseView geeft de banen in kleur weer en door de vlag op het display aan te raken, kun je inzoomen op de green (GreenView). Het is zelfs mogelijk de pin handmatig op de juiste locatie te plaatsen, voor nog nauwkeurigere metingen. De grote cijfers zijn altijd duidelijk leesbaar.

Met de digitale scorekaart kun je de scores van maximaal vier personen bijhouden, die je vervolgens synchroniseert met Garmin Connect, zodat de scores en statistieken automatisch worden geüpload. Zo hou je eenvoudig je afstanden, het aantal fairways, greens-in-regulation en putts bij.

Gaat dit je niet ver genoeg? Je kunt de G30 ook aan de TruSwing golfsensor koppelen, zodat je data verzamelt over swingsnelheid, invalshoek, afstand en balvlucht. Zo weet je dus precies waar je aan moet werken om beter te worden.

Na koppeling met een smartphone ontvang je meldingen van inkomende oproepen, app-berichten, e-mails en social media.

In gps-modus gaat de G30 tot vijftien uur mee en de behuizing is waterbestendig (IPX-7).

Prijs: € 300,-

www.garmin.nl