Golfers Magazine Tour 2017

De inschrijving voor de Golfers Magazine Tour is geopend!

Nog een paar weken, dan barst het seizoen van de Golfers Magazine Tour los met - op 13 mei -  De Turfvaert de eerste wedstrijd van het seizoen.

Waar je de eerste twee jaar in kon schrijven voor vier evenementen, kan je in het derde seizoen maar liefst elf toernooien spelen, met onder meer een mooie finale op Le Golf National waarvoor de winnaars van de elf wedstrijden een startbewijs kunnen verdienen (en andere geïnteresseerden zich eveneens in kunnen schrijven)

Wie ervan houdt om wedstrijden te spelen, heeft tegenwoordig heel wat te kiezen. Van wedstrijden alleen voor single-handicappers, tot wedstrijden voor koppels of over 36 holes. En tóch zijn de wedstrijden van de Golfers Magazine Tour de wedstrijden die je direct met een dikke stift in je agenda moet zetten.

Jan Kees van der Velden, hoofdredacteur Golfers Magazine: 'Wat is er nu leuker dan om met gelijkgestemden de sportieve strijd aan te gaan, terwijl tegelijkertijd het gezelligheidsaspect niet uit het oog verloren wordt? Dat is precies wat je als deelnemer aan de Golfers Magazine Tour mag verwachten. De afgelopen twee jaar hebben we veel geslaagde evenementen gehad, en we verwachten voor dit seizoen niet anders. Sterker, als het aan ons ligt, wordt het alleen nog maar mooier.'

Dat het mooier wordt, kán bijna niet anders, denkt ook organisator Arthur Beerendonk van Holland Golf Events die de toernooien van A tot en met Z begeleidt. 'De eerste twee seizoenen hadden we maar een beperkt aantal wedstrijden, maar dit jaar breiden we fors uit. Dat doen we enerzijds door de enthousiaste reacties, en anderzijds omdat we met het aantrekken van nieuwe partners het aanbod nog aantrekkelijker hebben kunnen maken. Golfers Magazine, BOB, Golftime, Golfcenter.nl en het Rijk Golfbanen zorgen elke wedstrijd voor een goed gevulde goodie-bag en een mooie prijzentafel, elke dag wordt traditiegetrouw afgesloten met een daghap, en als kers op de taart is er natuurlijk de slotreis naar Le Golf National, de baan waar in 2018 de Ryder Cup gespeeld gaat worden, die voor het najaar op de rol staat. Voor maar €62,50 heb je een compleet verzorgde golfdag, ga je zeker niet met lege handen naar huis én maak je kans op hele mooie prijzen.'

Inschrijven kan hier:

www.hollandgolfevents.nl

Zet in je agenda...

Zaterdag 13 mei Golfpark de Turfvaert (12.30)

Zaterdag 27 mei De Hoge Dijk (12.30)

Zaterdag 3 juni Golfcentrum De Batouwe (15.00)

Zaterdag 17 juni Golfbaan Westwoud (12.30)

Zaterdag 24 juni Golfbaan Gendersteyn (12.30)

Zaterdag 1 juli Het Rijk van Margraten (12.30)

Zaterdag 8 juli Golf4All Harderwijk (12.30)

Zaterdag 29 juli Het Rijk van Nunspeet (13.30)

Zaterdag 12 augustus Zaanse Golfclub (12.30)

Zaterdag 19 augustus Efteling Golfpark (11.30)

Zaterdag 26 augustus Het Rijk van Sybrook (13.30)

22-24 september 2017 Golfers Magazine Tour Finale op Le Golf National

(*Eerste starttijd. Alle wedstrijden starten bij voldoende belangstelling vanaf twee holes tenzij anders vermeld)