Surprisereis Pin High

Op reis met Nederlands grootste golftouroperator zonder te weten waarheen..?

Veel mensen willen niets liever dan hun golfvakantie van A tot en met Z ingedeeld te hebben. Zo laat spelen we daar, dan eten we zo en zo laat hier en drinken we wat daar. Precies zoals Pin High dat voor je kan regelen.

Aan het eind van deze zomer gaat Pin High echter iets heel anders doen. Nog steeds wordt alles tot in de puntjes geregeld - sterker: directeur/eigenaar Eric Bakker gaat zelf mee als reisleider - maar wáár de reis heen gaat, blijft tot het laatste moment geheim.

Op de site van Pin High staan, naast het programma. slechts enkele aanwijzingen:

"Op zondag 3 september vertrekken we en op donderdag 7 september komen we terug! De gemiddelde temperatuur ter plaatse is in die periode 26° C. Inbegrepen is o.a. de non-stop vlucht, een heerlijk hotel en twee waanzinnige golfbanen. Vier nachten op avontuur naar een onbekende bestemming met maximaal 24 deelnemers."

Daarnaast schrijft initiatiefnemer Eric Bakker een blog over de voorgenomen reis én is er een video gemaakt waarin (hopelijk) niet teveel over de bestemming prijs wordt gegeven. Hoe langer de verrassing immers intact blijft, hoe leuker het is!

 

Dag 1:

Het avontuur begint! Op max. 1,5 uur rijden van Utrecht parkeert u uw auto op de luchthaven, waarna we een korte kennismaking hebben op de luchthaven. Vervolgens checken wij in en vliegen wij non-stop in ca. 3 uur naar onze surprise bestemming. Hier worden we opgewacht en binnen een half uur naar ons surprise hotel gereden om in te checken. 's Avonds volgt een welkomstdiner in het hotel.

Dag 2:

Na een heerlijk ontbijt, wat we - gezien de te verwachten temperaturen- mogelijk op het terras kunnen nuttigen, gaan we naar de eerste golfbaan. Hier staan de buggy's voor ons klaar. Slechts een enkele Nederlander heeft deze baan eerder gespeeld. De personen die deze baan hebben gespeeld zijn unaniem dolenthousiast. Een avontuur langs 18 holes met prachtige vergezichten, spectaculaire holes en wel heel bijzondere tees en greens. Neem uw camera mee! De score is vandaag van ondergeschikt belang. We spelen hier nog een keer op dag 4. Na het golfen kunnen we heerlijk napraten op het terras en foto's uitwisselen. Daarna gaan we terug naar de suite om op te frissen voor het diner. We raden casual kleding aan, want we eten met de voeten in het zand.

Dag 3:

Vandaag gaan we naar de tweede golfbaan, gelegen op korte afstand van ons hotel. Net als de baan van dag 2 wordt deze golfbaan 'outstanding' gewaardeerd op Leadingcourses.com. Ook hier fantastische uitzichten en mooie holes. Een genot om te spelen! De buggy's en lunchpakketten staan ook hier weer voor ons klaar. Na afloop is het heerlijk vertoeven in het bijzonder fraaie clubhuis. Na een korte transfer terug maken we ons klaar voor een gezellige barbecue op een locatie in de buurt. Hier kunnen we ook kleiduifschieten. De ervaring leert dat de dames meestal de beste schutters zijn...

Dag 4:

We mogen vandaag een tweede ronde spelen op de fenomenale golfbaan van dag 2. Iedereen verheugt zich erop, weet nu welke teepositie het beste bij hem of haar past en kan kijken of hij/zij nu een mooie score kan neerzetten. Na 18 holes is het weer genieten op het terras van het clubhuis. 's Avonds hebben we ons slotdiner met een kleine prijsuitreiking, waarna het vast nog lang gezellig blijft.

Dag 5:

Na wederom een heerlijk ontbijt is het tijd om uit te checken en de terugreis te aanvaarden. Tenzij u 3 nachten heeft bijgeboekt. Dan kunt u nog een keer spelen en ook de omgeving ontdekken, want behalve golf is er een heerlijk strand, een gezellig stadje op 15 minuten rijden met de taxi en is het goed toeven bij het zwembad of in de wellness.

Meer informatie en boeken: http://www.pinhigh.nl/golfvakantie/surprise-reis/surprise-reis

(Foto: Istock)