'Het leukste golfkamp van Nederland!'

Schrijf je nu in voor de zomerkampen van Rob Mouwen

Al jaren organiseert Rob Mouwen zijn jeugdgolfkampen en ook dit jaar staan er weer een paar op het programma, zo laat hij in een persbericht weten:

17 juli 2017 is het weer zover. De aftrap voor drie weken golfkamp 2017, op golfbaan het Woold in het gezellige Brabant.

Golf loopt natuurlijk als rode draad door de kampen heen. Rob en zijn team staan garant voor professionele lessen, uitdagende ‘skills testen’ en uiteraard wedstrijden. Dit alles op niveau en leeftijd in je eigen groep. Maar er is meer! Het is immers vakantie en daar moeten we van genieten! Wat te denken van een dagtocht naar de Efteling, racen in de achtbanen, een junior survival waarbij we gaan klimmen over touwbruggen, klauteren door een tunnelstelsel, en afdalen van een tokkelbaan. Voel je een echte strijder tijdens het paintball. Bewapend met verfballen, een geweer, masker en overal de bossen in om met je team het andere te verslaan. Tijdens de avonden gaan we nachtgolf spelen, uitdagende spellen spelen of relaxen tijdens onze filmavond. 

Buiten het programma om kun je ontspannen op de manier die jij wilt! Spelen op onze 18 holes ‘Championship course’ of een rondje op de PAR 3 baan? Wil je jouw techniek nog verfijnen op de driving-range of een van onze oefengreens? Wij zetten de ballen klaar en je kunt lekker aan de gang.

Met je nieuwe vrienden ‘chillen’ op de de gasterij kan natuurlijk ook. We hebben een voetbalveld, tafeltennis, WI spelcomputer of gewoon lekker luieren op de trampoline.

Doen jullie mee? Schrijf dan snel in aangezien er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn.

Meer info staat op www.jeugdgolfkamp.nl

Hopelijk tot op een van onze kampen,

Rob Mouwen.

Golf en plezier bij de jeugdkampen van Rob Mouwen.

(Foto's: Rob Mouwen)