Vink nieuwe voorzitter van NVG

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties is Tinus Vernooij als voorzitter afgetreden.

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties heeft Tinus Vernooij aangegeven zijn voorzitterschap over te willen dragen.

Tinus Vernooij draagt de voorzittershamer over aan Dirk-Jan Vink. Conform de statuten van de NVG wijst het bestuur een voorzitter aan uit haar midden.

Dirk-Jan Vink is sinds 2014 bestuurslid van de NVG. Hij is voorzitter van de commissie Management en Onderhoud en lid van de commissies Ontwikkeling en Toerisme van de NVG. Zijn familie is eigenaar van Landgoed Golfbaan Bleijenbeek en Landgoed Golfbaan Welderen.

Vernooij blijft wel actief in het bestuur van de NVG. De combinatie van het tijdrovende voorzitterschap met zijn toegenomen drukke werkzaamheden op onder andere Golfbaan Delfland knelden echter teveel.

Onder leiding van Tinus Vernooij is volgens de NVG de relatie met de NGF in een nieuwe, positieve fase terecht gekomen. Er is een stevige basis gelegd voor verdere samenwerking ‘ten behoeve van een financieel gezonde golfbranche’.

Ook zijn onder Vernooij’s bewind de commissies Inkoop en Automatisering geïnitieerd en is de nieuwe pensioenregeling aangeboden aan de leden.

Vernooij en Vink: vertrekkende en nieuwe NVG-voorzitter | © NVG