Zes holes early bird tarief op Golf4All

Voor het werk even snel zes holes spelen?

Golf4All Harderwijk introduceert 6 holes early bird greenfee Vanaf 2 april tot 09.30 uur voor € 15,- 6 holes golfen op Golf4All Harderwijk.

'De jongere generatie heeft een druk werkleven en de early bird zes holes geeft ze een kans om voor het werk lekker te golfen en eventueel een ontbijtje te eten. Jeroen Stevens van de NGF heeft in de media zes holes als een belangrijk aspect van de toekomst van golf genoemd. Op 6 en 7 mei wordt door de Europese Tour, Golfsixes in Londen georganiseerd. Een toernooi met 1 miljoen euro prijzengeld en 16 landen teams waarin 6 holes matchplay wedstrijden gespeeld gaan worden', staat in een persbericht dat de club uit Flevoland verzonden heeft.

Golf4All Harderwijk heeft unieke mogelijkheden om 6 holes te spelen, waarbij zowel de eerste teebox (hole 10) als de green van de zesde hole (hole 15) terugkeert bij het restaurant. Ook de holes 16, 17 en 18 kunnen eventueel als drie holes gespeeld worden met start en einde bij het restaurant. "Op Golf4AllHarderwijk hebben we deze unieke mogelijkheid om direct in te spelen op hoe golf in de toekomst waarschijnlijk uit gaat zien" zegt Golf4All operationeel manager Mark Lenselink. "We gaan dit concept dan ook op gepaste wijze introduceren".

Voor reserveringen www.golf4all-harderwijk.nl of bel 0320-288185

(persbericht)