Open Golfdagen

Tijdens de Open Golfdagen op 8 en 9 april zetten ruim 150 golfclubs en -banen hun deuren weer open voor iedereen.

Tijdens de Open Golfdagen op 8 en 9 april zetten ruim 150 golfclubs en -banen hun deuren weer open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen. Klik hier voor deelnemende banen.

De golfsport trekt tijdens de Open Golfdagen jaarlijks ruim 11.000 nieuwsgierige mensen aan. Mensen die willen ervaren hoe leuk het is om tegen een balletje te slaan in een prachtige omgeving, waarbij de spelsituatie altijd anders is.

Campagne 'Ik neem je mee!'

Iedereen ziet wel een beetje op tegen die eerste keer alleen naar een sportclub gaan, dat geldt ook voor de golfbaan. De succesvolle NOC*NSF-campagne ‘Ik neem je mee!’ gaat daarbij helpen via een actiekaart naar alle golfers in Nederland. Met deze kaart kan een bestaande golfer een vriend(in), familie of zelfs de hele schoolklas uitnodigen om een keer mee te gaan naar de golfbaan in de buurt. Op de website www.opengolfdag.nl wordt de golfbaan geselecteerd en de ‘golfmatch’ naar iedereen bevestigd via de mail.

Waarom iemand meenemen naar een golfbaan?

Ken je dat gevoel van die ene perfecte bal slaan, maar ook het gevoel van collega's of vrienden die jou onbegrijpend aankijken als jij hier vol enthousiasme over vertelt? De Open Golfdagen zijn hier dé ideale oplossing voor; neem iemand mee en laat ze dit gevoel ook ervaren! Aan de hand van clinics op de driving range en in de golfbaan kunnen nieuwkomers hun eerste chip, putt of swing uitproberen. Alle golfbanen bieden een programma met verschillende (groeps)lessen, ludieke wedstrijdjes, rondleidingen en spelvormen aan.

(persbericht)