Skechers golfschoenen

Het merk Skechers timmert in Nederland al een paar jaar aan de weg en sponsort sinds kort Reinier Saxton.

De golfschoenen van het in Amerika zeer populaire merk Skechers worden gedragen door onder andere Matt Kuchar, Colin Montgomerie, Belen Mozo en Russell Knox. Het merk timmert ook in Nederland al een paar jaar aan de weg en sponsort sinds kort Reinier Saxton.

Skechers heeft comfort hoog in het vaandel staan, met technologieën als de zachte Resamax binnenzool, geheugenschuim voor een optimale pasvorm en het ademende Dri-Lex membraam dat je voeten koel en droog houdt. HydroGuard en 3M Scotchgard houden water en vuil op een afstand.

Naast comfortabel zijn de golfschoenen van Skechers Performance zeer licht en bieden ze volop stabiliteit en grip. Je kunt kiezen voor modellen met of zonder spikes en voor sneakerachtige ontwerpen of sportieve golfdesigns.

Reinier Saxton is het nieuwste lid van het Skechers GOgolf elite team. Op 15-jarige leeftijd won hij het NK Matchplay en in 2008 was hij de sterkste in het Brits Amateur, wat hem een uitnodigingen opleverde voor The Open en The Masters. In 2012 speelde Saxton op de Europese Tour, maar een voetblessures gooide roet in het eten. Voor 2017 ligt zijn focus op de Challenge Tour.

GOSkechers.com