Amsterdam Golf Show: Door het dak!

Sla een golfbal in een cabrio en win!

De Amsterdam Golf Show doe eind deze maand plaats vindt, telt tal van leuke activiteiten waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Een van de opvallendste acties vindt plaats in samenwerking tussen ANWB Golf, Pin High en Jumbo Golf: de Cabrio Challenge.

Wie het golfevenement bezocht zal zich herinneren dat een vergelijkbare actie er al eerder was, maar er is minstens één groot verschil: waar je enkele jaren geleden met grote plastic ballen moest slaan, mag je je nu uitleven met échte golfballen. Natuurlijk blijft het doel om de bal ín de auto te slaan, maar een welgemikte tik óp de motorkop geeft vast net zoveel voldoening.

Wat valt er te winnen?

Raak je de auto, dan win je een sleeve ballen. Sla je de bal ín de auto dan win je een doos ballen, een lidmaatschap van ANWB Golf, een reischeque twv €25,- en ding je mee naar de hoofdprijs: 7 nachten in een 4-persoons villa op Blue Bay Curacai, inclusief onbeperkt golf. Raak je niets, maar laat je wel je mailadres achter dan loop je ook niet met lege handen weg, maar is een lekker ijsje jouw deel.

De Amsterdam Golf Show vindt plaats in het weekend van 29 en 30 april op Amstelborgh in Amsterdam. In de voorverkoop bestelde kaarten zijn gratis te downloaden. Vergeet ook niet je starttijd te boeken voor een rondje op de negen holes baan van Amstelborgh, ook dit is gratis!

(Foto: Istock)