Dutch Junior Open

Van 19 tot en met 22 juli is Toxandria het toneel van het Zwitserleven Dutch Junior Open.

Van 19 tot en met 22 juli 2017 wordt de 33e editie van het Dutch Junior Open gespeeld op Golfclub Toxandria te Molenschot. Dit jaar is Zwitserleven de nieuwe hoofdsponsor van het Dutch Junior Open. De inschrijving voor het Zwitserleven Dutch Junior Open is inmiddels gestart.

Zwitserleven Dutch Junior Open

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is het internationale amateur jeugdgolftoernooi voor veelbelovende jonge golftalenten tot 21 jaar uit meer dan 20 verschillende landen. Ook dit jaar wordt een sterk internationaal deelnemersveld verwacht met top jeugdspelers uit onder meer België, China, Duitsland, Engeland, Italië, Spanje, Wales, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en natuurlijk ook Nederland. Voor de winnaar van het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 bij de jongens ligt een wildcard klaar voor het KLM Open 2017 en bij de meisjes een wild card voor het South African Women’s Open 2018.

Zwitserleven

Jeroen de Graaf, directeur merk en communicatie van Zwitserleven: “Om financieel onbezorgd te kunnen blijven genieten, is het van belang om tijdig over je pensioen na te denken. Er zijn 8 momenten die bepalend zijn voor je inkomen voor later. Met de sponsoring van het Dutch Junior Open-toernooi willen wij jonge professionals en toeschouwers hierop attenderen. Om onze naam aan dit prestigieuze toernooi te verbinden is dan ook een logische keuze.”

Inschrijving 

Inschrijven voor het Zwitserleven Dutch Junior Open kan vanaf 5 mei 2017. De inschrijving sluit op 1 juli a.s. om 17.00 uur. De inschrijvingen worden beoordeeld aan de hand van de positie op de World Amateur Golf Ranking (WAGR), de European Golf Ranking (EGR) of op basis van handicap.

Uitgelote spelers worden in de gelegenheid gesteld om mee te doen aan de Monday Qualifier op maandag 17 juli a.s., waarmee de laatste wildcards voor Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 kunnen worden bemachtigd.

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is op alle dagen kosteloos toegankelijk voor bezoekers.

(persbericht)

Foto: Golfsupport