Golfers Magazine Tour van start

De kop is er af! Golfers Magazine Tour 2017 van start!

Voor het derde jaar op rij heeft Golfers Magazine zijn naam verbonden aan de Golfers Magazine Tour, een unieke serie wedstrijden voor spelers van alle niveaus.

In samenwerking met Organisator Holland Golf Events, en met steun van sponsors als BOB, Golftime, Golfcenter en Het Rijk Golfbanen, staan er van mei tot en met september elf gezellige wedstrijden op het programma, met - als grandioze afsluiting - een finale op Le Golf National, een toernooi waarvoor de winnaars van de wedstrijden zich automatisch kwalificeren.

De eerste die zijn agenda vast leeg kan ruimen voor het weekend van 22 tot 24 september, is Robert Eeftens die met een score van 35 punten het hele veld zijn hielen liet zien in de openingswedstrijd op Golfpark De Turfvaert.

'De sfeer zat er goed in en je merkte dat iedereen er echt zin in had', aldus organisator Arthur Beerendonk. 'Ondanks de paar buien was het een uitstekende dag, en werd er ook goed gespeeld. De winnaar komt binnen met 35 punten, met 3/4 handicapverrekening, dan heb je goed gespeeld en ben je de verdiende winnaar.'

Niet alleen winnaar Eeftens viel in de prijzen, ook Danny Jacobs (neary), Judith Bohre (longest en derde), Arno Luiten (longest) en Wilco Monster (tweede) deden dat.

Van het zuiden van Nederland verhuist het circus voor de volgende wedstrijd naar de rand van Amsterdam. Op zaterdag 27 mei is De Hoge Dijk gastheer van de tweede wedstrijd van het circuit. 

Nog niet ingeschreven voor deze wedstrijd? Doe dat dan hier.