Dutch Kids Golf Camps

In de zomer of de herfst op golfkamp?

Na het succes van de golf-only golfkampen vorig jaar slaat Dutch Kids Golf ook dit jaar weer de handen ineen met enthousiaste en jeugdvriendelijke golfclubs om te gekke “golf-only” golfkampen te organiseren!

Alle kampen staan in het teken van heel veel golf en heel veel fun voor zowel de beginnende golfer als de (ver)gevorderde golfer. Tijdens de Try-outs in 2016 hebben we veel enthousiaste reacties gekregen en dus breiden we het aantal kampen in 2017 uit.

ZOMER EN HERFSTKAMPEN

In samenwerking met verschillende golfclubs en enthousiaste professionals organiseert Dutch Kids Golf in de vakanties verschillende golfkampen. Tijdens deze golfkampen draait het om golf en fun: (beter) leren golfen in een veilige omgeving en op een leuke wijze. Naast leuke motorische spellen en technische training is er veel aandacht voor spelen in de baan. Hier gebeurt het tenslotte! Tijdens de Ryder Cup wedstrijd speel je als Team US of Team Europa om de eer. We sluiten elk kamp af met de Family Finale. Samen met een familielid speel je als team deze geweldige finale wedstrijd. Een geweldige ervaring!

Deze zomer en herfst zijn er kampen op de volgende locaties:

Zomerkamp Liemeer: 10-12 juli onder leiding van Bas Kräwinkel

Zomerkamp Burggolf Purmerend: 26-28 juli onder leiding van de Burggolf Jeugdsquad (bestaande uit Dennis Viergever en Shauni Koel)

Zomerkamp Burggolf St Nicolaasga: 30 aug-1 sept onder leiding van de Burggolf Jeugdsquad

Herfstkamp Wijchen: 18-20 oktober onder leiding van de Burggolf Jeugdsquad

Met de DKG jeugdkaart krijg je 5% korting op de kampprijs van €195,-

TOPGOLFKAMP @THE DUTCH

Van 1-4 augustus vindt een uniek topgolfkamp plaats op The Dutch! Dit 4-daagse kamp staat in het teken van drills, challenges, fysieke bootcamps en vooral: 4x18 holes op de Championship Course van de Dutch die tijdens het kamp helemaal European Tour ready is! Razendsnelle greens, perfect geprepareerde fairways, moeilijke rough: je speelt de baan die Joost Luiten, Henrik Stenson en andere toppers een paar weken later óók spelen. De winnaar van deze meerdaagse onderlinge wedstrijd wint een plek in een Dutch Future wedstrijd en mag zich dus meten met de beste amateurs én beginnende professionals van Nederland. En alsof dat niets is hebben we een extra prijs voor degene die het beste presteert in de middag bootcamps: een Under Armour 2018 kledingpakket. Kortom: dit kamp wil je niet missen! Dit TopGolf(Boot)camp is toegankelijk voor jeugdgolfers met hcp 12 of beter en een min.leeftijd van 12 jaar.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor dit kamp. Met de DKG jeugdkaart krijg je €25,- korting op de kampprijs van €650,-

Op de hoogte blijven

Via de website van Dutch Kids Golf, de nieuwsbrief en de Facebook pagina van Dutch Kids Golf (@dutchkidsgolf) houden we iedereen op de hoogte van de golfkampen, nieuws, mooie verhalen, winnaars etc.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over de golfkampen en het inscrijfformulier zijn te vinden op de website van Dutch Kids Golf: www.dutchkidsgolf.nl/golfkampen/

(persbericht)