Golfen voor 'Make a Wish'

Golfen voor 'Make a Wish'. Stichting Golf4Charity

Op 9 oktober a.s. organiseert stichting Golf4Charity een bijzonder en zeer exclusief fundraising toernooi op Golf & Country Club ‘de Goyer’ in Eemnes. De opbrengst van dit toernooi komt geheel ten goede aan Make-A-Wish Nederland waarmee we de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen uit laten komen.



Het belooft nu al een bijzondere dag te worden waar het je aan niets zal ontbreken! In de baan word je verwend door o.a. het Oesterwijf, de frietboutique, heerlijke hamburgers van de Best of Barbecue, restaurant Faulk en verschillende uitstekende wijnhuizen uit het Gooi. 

Er zijn maar liefst 2 hole in one challenges in de baan, waarbij je een Audi Cabrio of een Best of Bike kunt winnen. Daarnaast kun je het opnemen tegen een bekende golfpro bij the ‘beat the pro challenge’.



Tijdens de loterij eind van de middag kun je naast vele andere prijzen een prachtige golfreis voor 2 personen winnen naar het 5 sterren designhotel ‘The Oitavos’, gelegen aan de ‘Oitavos Dunes’ (één van de top 100 golfbanen ter wereld!) in Portugal. Deze schitterende prijs is ter beschikking gesteld door Fairway Golf Travel en Transavia.



Tussen het uitstekende 4-gangen diner door veilen wij bijzondere items waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland.
 Je kunt kiezen uit een flight mét (€ 2.250,-) of zonder (€ 1.800,-) Bekende Nederlander, maar individuele inschrijving is ook mogelijk.



Schrijf je nu in op www.golf4charity.nl en loop straks (met je relaties?) wellicht naast Marco Bakker, Piet Schrijvers, Winston Post, Toine van Peperstraten, Mariska van Kolck of een andere BN-er over de prachtige 18-holes baan van de Goyer! Maar wees er snel bij, want er zijn slechts 25 flights te vergeven….

(persbericht)