Goyer Open Golfdagen

De poorten van de Goyer Golf & Country Club in Eemnes gaan begin september wijd open.

De poorten van de Goyer Golf & Country Club in Eemnes gaan begin september wijd open.

Niet alleen voor recreatiegolfers uit de regio maar ook voor topspelers uit heel Nederland tijdens de Goyer Open golfdagen.

De Goyer Golf & Country Club is een baan waar veel recreatiegolfers graag een rondje willen spelen.

Tijdens het Goyer Open kunnen zij - zonder introductie van een lid - deelnemen aan een 18-holes wedstrijd op vrijdag 1 of zaterdag 2 september. Vrijdag kunnen 55-plussers uit de regio 't Gooi meedoen aan de zogeheten Senior Challenge. Zaterdag zijn Gooiers tussen de 35 en 55 jaar van harte welkom op de Midlife Challenge.

Zondag 3 september zijn topgolfers uit heel Nederland welkom voor het prestigieuze Goyer Open.

‘Omdat je dan echt de beste amateurgolfers van Nederland aan het werk ziet, is dit ook een leuk toernooi om als toeschouwer te volgen’, legt Goyer-voorzitter Bart-Jan van Genderen uit.

‘Hier doen toptalenten mee die over enkele jaren op de Europese Tour zullen spelen. We verwachten een mooi deelnemersveld omdat veel spelers deze wedstrijd als een testcase zien voor het Nationaal Open, dat de week erna ook op de Goyer plaats zal vinden’

Ook op de recreatiewedstrijden van vrijdag en zaterdag kan Van Genderen zich verheugen. ‘Het is gewoon leuk en gezellig voor golfers uit de regio, om een keer tegen een heel vriendelijk tarief een wedstrijd te spelen op onze baan en daarna een hapje te eten op ons terras of in het pas verbouwde restaurant. Net als voorgaande jaren verwachten we dan ook een hoge opkomst. En dankzij onze nieuwe hoofdsponsor PCI Nederland, zijn er prachtige prijzen te winnen voor de deelnemers aan alle wedstrijden.’

Opgeven voor de wedstrijden van het Goyer Open kan vanaf nu via de website www.goyer.nl